februari 7, 2021

William van der Klaauw | Review | Ervaring | WiKi

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • William van der Klaauw | Review | Ervaring | WiKi

In de afgelopen jaren is onze maatschappij fors veranderd. Dit is hoofdzakelijk te danken aan het internet, aangezien het internet een ongekende invloed heeft. Het lastige aan het internet is echter dat je niet weet of je alle informatie kan geloven. Iedereen kan immers informatie op het internet plaatsen, waardoor gesteld kan worden dat veel informatie ook niet de gewenste waarheid kent.

Toch kan ik me voorstellen dat je via het internet op zoek gaat naar informatie. Bijvoorbeeld om meer te weten te komen over William van der Klaauw. Nou, dan ben je in deze William van der Klaauw review aan het juiste adres. In deze review kijk ik met een kritisch, realistisch en onafhankelijk beeld naar slaapdeskundige en auteur.

Ik bespreek onder meer wie William van der Klaauw precies is, wat hij doet, hoe hij zijn geld verdiend, of hij betrouwbaar is en wat zijn verleden is. Hierbij wil ik benadrukken dat ik deze review volledig op een onafhankelijke basis geschreven heb. Ik wil jou simpelweg van de juiste informatie voorzien! In deze review ga je dan ook informatie vinden die je elders niet kunt vinden; deze William van der Klaauw review biedt voor jou dus een absolute meerwaarde.

William van der Klaauw

De heer William van der Klaauw heeft in de afgelopen jaren een flinke naam op weten te bouwen. Dat is deels te danken aan zijn kennis, maar ook deels aan zijn slimme handelsgeest. Daar kom ik later in deze review ook nog even op terug.

Graag wil ik allereerst bespreken wie William van der Klaauw nou precies is. Als je op het internet op zoek naar hem gaat, kom je niet direct super veel informatie tegen. Zo heeft hij geen eigen Wikipedia pagina, lijkt hij met een persoonlijk profiel op social media kanalen ook onvindbaar en ook stelt hij zichzelf op de website van slaapwijzer.net niet voor.

Kijk, daarmee heb ik direct te pakken wat William van der Klaauw precies doet. Hij omschrijft zichzelf als een slaapdeskundige én als een auteur, waarvoor hij zijn website slaapwijzer.net opgericht heeft. Verder op in deze review bespreek ik uitgebreid wat hij precies met deze website doet.

Hoe oud William van der Klaauw is? Waar hij geboren is? En waar hij op dit moment woont? Op al deze vragen heb ik zelf geen antwoord kunnen vinden, maar ik heb wel weten te achterhalen wat de naam van zijn bedrijf is. De naam van zijn bedrijf is Kratos; dit bedrijf is gevestigd in Almelo. Gemakshalve ga ik er dan ook maar vanuit dat William van der Klaauw zelf ook uit Almelo komt.

Kratos

Het bedrijf van William van der Klaauw kent dus de naam Kratos. Toen ik daar achter kwam, ben ik direct via Google op zoek naar meer informatie gegaan. Al snel kwam ik tot de conclusie dat er over dit bedrijf niet heel veel informatie te vinden was. Zo heb ik geen eigen website van Kratos kunnen vinden.

Ik heb echter wel het volgende gevonden: Kratos houdt zich bezig met het voorkomen en oplossen van slaapproblemen. Hoe het bedrijf dat precies doet? Onder meer door producten en diensten aan te bieden, waarmee mensen hun slaappatroon kunnen gaan verbeteren.

Over Kratos kan ik je verder niet heel veel meer vertellen. Als ik naar de gegevens van de Kamer van Koophandel kijk, zie ik echter wel dat William van der Klaauw de zaakjes prima op orde heeft. Bij de Kamer van Koophandel zijn bijvoorbeeld geen misstanden gemeld en ook op het internet heb ik geen negatieve recensies over het bedrijf Kratos gevonden.

Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Als je in deze review uitgekomen bent, ben je hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar William van der Klaauw. Uit eigen ervaring weet ik dat veel mensen willen weten of hij ook betrouwbaar is. Op basis van mijn eigen onderzoek kan ik het volgende concluderen: William van der Klaauw is zeker betrouwbaar.

Deze conclusie durf ik aan te gaan op basis van mijn volgende bevindingen:

 • Op het internet zijn weinig negatieve beoordelingen over hem te vinden. Integendeel zelfs; veel mensen lijken zelfs weg met hem te lopen.
 • Over zijn bedrijf Kratos valt niks verkeerd te lezen. Er is over dit bedrijf niet heel veel informatie te vinden, maar hij lijkt bij de KvK in ieder geval alles op orde te hebben.
 • Zijn website slaapwijzer.net straalt veel betrouwbaarheid uit. Dit komt onder meer door strakke lay-out, door het privacy beleid en door de foto van William van der Klaauw. Ja, zeker; hij heeft op de website ‘slaapwijzer.net’ een foto van zichzelf geplaatst.
w-van-der-klaauw-slaapdeskundige (1)

Al met al kan ik concluderen dat William van der Klaauw betrouwbaar is. Maar, wat hij doet op dit moment precies doet? Welke diensten/producten hij precies aanbiedt? Op welke manier hij zijn geld verdiend? En wat andere mensen van hem vinden? Die vragen heb ik mezelf ook gesteld; de antwoorden op die vragen vind je in het restant van deze William van der Klaauw review!

Wat doet William van der Klaauw precies?

Zoals ik eerder in deze William van der Klaauw review al schetste, is er niet heel veel bekend over hem. Wat ik wel van hem weet, is wat hij op dit moment doet. Hij is niet alleen met zijn eigen bedrijf Kratos bezig, maar ook met zijn website slaapwijzer.net. Ik durf eigenlijk wel te stellen dat slaapwijzer.net eigenlijk het belangrijkste product van zijn bedrijf is.

Met deze website probeert hij om de slaapproblemen bij mensen op te lossen. De slogan van deze website luidt niet voor niets ‘lekker slapen, lekker leven’. Met die slogan geeft William eigenlijk al direct aan wat zijn doel is én waarom hij ooit met slaapwijzer.net gestart is.

Overigens bestaat deze website nog niet heel lang. Pas enkele jaren geleden besloot William van der Klaauw dat hij iets met zijn kennis moest gaan doen. In de jaren daarvoor had hij veel informatie en kennis opgedaan over het slaappatroon van mensen. Op basis van die kennis heeft hij zijn eigen methode ontwikkeld, waarmee eenieder eigenlijk binnen 7 stappen weer heerlijk zou kunnen slapen.

Slaapdeskundige

William van der Klaauw omschrijft zichzelf als een slaapdeskundige. Maar, wat is een slaapdeskundige nou precies? Dat vroeg ik me ook af. Toen ik via Google op zoek naar de betekenis van dit begrip ging, kwam ik al snel bij een interview uit. Niet geheel verrassend was dit een interview met William van der Klaauw!

In dit interview heeft hij antwoord gegeven op de vraag ‘Wat doet een slaapdeskundige precies’. Zijn antwoord was ongeveer als volgt: Als slaapdeskundige weet je alles omtrent het in slaap vallen, het in slaap blijven en het verbeteren van de nachtrust. De titel slaapdeskundige is overigens geen officiële titel en het is ook geen titel waar je een specifieke opleiding voor kunt volgen.

Op basis van dit antwoord kan ik het volgende concluderen: William van der Klaauw heeft zichzelf weten te ontwikkelen tot een heuse slaapdeskundige. Dat blijkt ook wel uit het vervolg van dit interview, waarin William van der Klaauw aangeeft dat hij jarenlang onwijs veel gelezen heeft over slapen. Hij las onwijs veel boeken, hij heeft meerdere cursussen gevolgd, hij heeft veel gesprekken gevoerd met mensen die slecht sliepen en hij heeft ook nog zelf onderzoek verricht.

Al dat onderzoek heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat William van der Klaauw alles omtrent slaapgedrag en slaappatronen weet. Juist door die kennis heeft hij zichzelf de onofficiële titel ‘Slaapdeskundige’ opgespeld.

Auteur

In de afgelopen jaren is William van der Klaauw niet alleen een slaapdeskundige gebleken, maar ook een heuse auteur. Na veel onderzoek doen, bedacht hij zich dat hij iets met zijn kennis moest gaan doen. Hij heeft lange tijd nagedacht over de manier waarop hij zijn kennis in kon zetten.

Uiteindelijk heeft hij besloten om zijn eigen website (slaapwijzer.net) op te richten en om zijn eigen e-book te schrijven. Dit boek heeft de titel ‘Perfect slapen in 7 stappen’ gekregen. In dit boek beschrijft William van der Klaauw een complete methode voor het snel in slaap vallen, het in een diepe slaap blijven en het uitgerust wakker worden.

In het restant van deze William van der Klaauw review wil ik graag meer vertellen over dit e-book. In mijn ogen is dit e-book namelijk alles waar het bij William van der Klaauw omdraait. Zijn bedrijf Kratos vind je bijvoorbeeld nergens terug, maar de website slaapwijzer.net en het bijbehorende e-book zijn wel onwijs populair.

Lees ook: perfect slapen in 7 stappen review

Slaapwijzer.net

Als je op de website slaapwijzer.net een kijkje neemt, zie je een foto van een vrouw die heerlijk ligt te slapen. Op de foto heeft William van der Klaauw de volgende tekst geplaatst: Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven? In 7 stappen naar een goede nachtrust, meer energie en een leuker leven. Deze tekst sluit perfect aan op de slogan van zijn website (Lekker slapen, Lekker leven) en is direct veelzeggend voor de website.

Als je een stuk verder naar beneden scrolt, kom je tal van teksten tegen. Zo haalt William van der Klaauw een voorbeeld uit het verleden aan, haalt hij zoekresultaten van Google erbij en geeft hij aan wat hij met slaapwijzer.net kan bieden.

Het belangrijkste wat hij met slaapwijzer.net wil bereiken, is dat je zijn e-book ‘Perfect slapen in 7 stappen’ aan gaat schaffen. Via de website kun je dit e-book direct aanschaffen, maar is het ook aan te raden om dit boek aan te schaffen?

slaapwijzer-logo

De inhoud van het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’

In het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’ laat William van der Klaauw je kennis maken met zijn eigen methode. Deze methode heeft hij in de afgelopen jaren ontwikkeld en is gebaseerd op zijn eigen onderzoek en eigen bevindingen. Hij geeft hierbij expliciet aan dat het geen wondermiddel is, maar dat het wel een bewezen methode is. Het is een bewezen methode waarin meerdere verbeteringen centraal staat, zodat je uiteindelijk jouw nachtrust kunt verbeteren.

 Om je een duidelijke indruk van dit boek te kunnen geven, heb ik de inhoud even op een rijtje gezet:
 • Stap 1: herstel het zelfvertrouwen
 • Stap 2: zorg voor structuur en regelmaat
 • Stap 3: maak optimaal gebruik van licht en duisternis
 • Stap 4: kies voor een ‘slaapverwekkende’ levensstijl
 • Stap 5: ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt
 • Stap 6: val in slaap zonder angst
 • Stap 7: slim wakker worden

Deze 7 stappen tezamen zouden dus de oplossing moeten zijn tegen jouw slaapproblemen. Als je op dit moment een slechte nachtrust hebt, is het dus mogelijk interessant om dit boek aan te gaan schaffen. Maar, kan ik het boek ook aanraden? Heeft William van der Klaauw goed werk afgeleverd met dit boek? De antwoorden op die vragen vind je ook nog in deze William van der Klaauw review!

perfect-slapen-in-7-stappen (1)

Wat is het doel van het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’?

 Het hoofddoel van dit boek is eigenlijk al in de titel van het boek te vinden: perfect slapen. Maar, daar blijft het niet bij. Volgens William van der Klaauw ga je dankzij dit boek van nog veel meer voordelen genieten:
 • Je weet je gezondheid te verbeteren
 • Je bent een stuk minder geïrriteerd
 • Je gaat je een stuk fitter voelen
 • Je gaat een stuk beter presenteren
 • Je kunt je beter concentreren

Voor wie is het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen geschikt’?

Heb je op dit moment een dramatische nachtrust? Merk je dat deze nachtrust jou overdag eigenlijk opbreekt? Dan is het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’ absoluut voor jou geschikt. Met dit boek richt William van der Klaauw zich volledig op mensen die een slechte nachtrust hebben én dat graag willen veranderen.

Heeft William van der Klaauw nog bonussen in de aanbieding?

Indien je besluit om het boek van William van der Klaauw aan te schaffen, raak je niet ontevreden. Dat is in ieder geval mijn eigen indruk. Indien je dit boek nú direct aanschaft, krijg je ook nog eens meerdere bonussen meegeleverd:

 • Een hardcopy van het boek: je kunt het boek dus ook fysiek vasthouden en heerlijk op de bank lezen.
 • Het e-book: uiteraard krijg je het boek ook in een digitale variant geleverd. Deze variant kun je lezen op bijvoorbeeld een e-reader, smartphone, tablet of laptop.
 • Persoonlijk slaapadvies van een slaapdeskundige: William van der Klaauw staat ook voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
 • Slaapchecklist: met deze checklist kun je de basis gaan leggen voor een heerlijke nachtrust.
 • E-cursus Dieper slapen: ook deze online cursus krijg je nog van William van der Klaauw meegeleverd. Deze cursus helpt je om nog beter te slapen en duurt ongeveer 8 dagen.
 • Boek ‘Kalmeer je gedachten’: dankzij dit boek kun je jouw gedachten gaan kalmeren, waardoor je rustiger/sneller in slaap valt.
 • Boek ‘Welterusten snacks receptenboek’: volgens William van der Klaauw is het ook belangrijk dat je goed eet voordat je gaat slapen. In dit boek vind je meer informatie over de juiste recepten.
 • Toegang tot een besloten platform: William van der Klaauw geeft je ook nog toegang tot zijn eigen community. In deze community vind je meer gelijkgestemden.
 • MP3 bestand ‘Crystal Waters’: dankzij dit MP3 bestand ga je volledig tot rust komen. De muziek met negentig beats per minuut is volgens William van der Klaauw perfect om in slaap te komen.

Wat kost het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’?

Heb je interesse om het boek van William van der Klaauw aan te schaffen? Wil je graag jouw slaapproblemen op een snelle en handige wijze zien op te lossen? Dan biedt dit boek mogelijk dé oplossing voor je. Om van die oplossing te kunnen genieten, moet je wel eerst een bedrag van 37 euro betalen.

Met dit relatief lage bedrag geeft William van der Klaauw duidelijk aan dat hij maar één doel heeft: jou en veel andere mensen helpen. Hij had namelijk veel meer geld voor dit totale pakket kunnen vragen, maar daar heeft hij bewust niet voor gekozen.

Wat vinden andere mensen van William van der Klaauw?

Zo, in deze William van der Klaauw review heb je veel informatie over de beste man kunnen vinden. Ook heb ik veel informatie gedeeld over het boek (en het totale pakket) ‘Perfect slapen in 7 stappen’. Om je een duidelijke indruk van William van der Klaauw te geven, heb ik ook gekeken naar de meningen van andere mensen. Wat vinden andere mensen nou precies van deze slaapdeskundige en auteur?

 Tijdens mijn zoektocht ben ik onder meer de volgende beoordelingen tegengekomen:
william-van-der-klaauw-review-ervaring

Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat veel mensen te spreken zijn over William van der Klaauw!

Wat vind ik zelf van William van der Klaauw?

Het is de hoogste tijd om deze review af te gaan ronden. Dat wil ik graag doen door mijn eigen bevindingen over William van der Klaauw met je te delen. Tijdens mijn zoektocht naar deze auteur en slaapdeskundige ben ik in ieder geval veel te weten te komen. Uiteindelijk kan ik het volgende concluderen:

 • William van der Klaauw is zeer gedreven en vakkundig. Zijn methode heeft bovendien al veel mensen geholpen.
 • William van der Klaauw is 100% betrouwbaar. Dit blijkt onder meer uit de positieve online beoordelingen en het niet goed geld terug garantie die hij aanbiedt.
 • William van der Klaauw heeft zijn zaakjes prima op orde.

William van der Klaauw

10

Algemeen

10.0/10

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?