april 2, 2021

Wie is Oscar Helm? Mijn afslank wonder Ervaring!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wie is Oscar Helm? Mijn afslank wonder Ervaring!

Meer en meer mensen zijn in de afgelopen jaren bewuster gaan leven. Gezond eten, voldoende sporten en lichaam/geest goed verzorgen. Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste elementen van een bewuste leefstijl.

Kun jij je wel vinden in een dergelijke leefstijl? Ben je mogelijk ook bezig om jouw ideale streefgewicht te behalen? Of wil je jouw ideale streefgewicht graag op termijn gaan behalen? In beide gevallen is het mogelijk interessant om eens naar de Afslank Receptenbijbel te kijken.

In dit artikel richt ik mijn pijlen volledig op Oscar Helm. Eigenlijk geef ik een compleet antwoord op de vraag ‘Wie is Oscar Helm’? Daarbij richt ik ook enige ruimte voor de Afslank Receptenbijbel in, aangezien dat het belangrijkste product van hem is.

Twijfel je nog enigszins om je voor de Afslank Receptenbijbel aan te melden? Ook dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel laat ik je immers kennis maken met de heer Oscar Helm. Je krijgt daarbij niet alleen een duidelijk beeld van hem, maar ook van de Afslank Receptenbijbel. Neem dit artikel dus op je gemakje door en laat je verrassen door de heer Helm!

Over Oscar Helm

Enige tijd geleden kwam ik op de website HappyHealthy uit. Op die website vond ik een interessant artikel over een specifiek dieet; dat was ook de eerste keer dat ik met de naam Oscar Helm in aanraking kwamen.

Hij is namelijk de eigenaar van HappyHealthy. Dit is eigenlijk één van de vele initiatieven waar hij in de afgelopen jaren mee gestart his. Voordat hij met deze initiatieven begon, studeerde hij aan de Universiteit van Amsterdam.

Toen hij in Amsterdam studeerde, merkte hij dat hij zich steeds ‘slechter’ ging voelen. Hij was niet bedroefd of verdrietig, maar hij had het gevoel dat hij een stuk minder energie had. Daar wilde hij graag een oplossing voor vinden, waarna hij kritisch naar zijn voedingspatroon ging kijken.

Al snel kwam hij erachter dat hij als student allesbehalve gezond en goed at. Daar moest verandering in komen; hij ging zijn eigen voedingspatroon dus volledig anders invullen. Dit heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat Oscar Helm één van de meest populaire afslankcoaches van ons land is geworden.

In de afgelopen jaren heeft hij tientallen (of zelfs honderden) mensen geholpen met het bereiken van hun streefgewicht. Dit doet Oscar overigens op zijn eigen kenmerkende manier. Daar zegt hij zelf het volgende over: ‘Alle informatie die ik verstrek, is simpel en praktisch verpakt. Daarnaast is alle informatie die ik geef wetenschappelijk onderbouwd’.

Met name met dat laatste punt weet Oscar Helm zich te onderscheiden. Hij was eigenlijk de eerste afslankcoach die zich echt op de wetenschappelijke onderbouwingen ging richten. Hoogstwaarschijnlijk is dit het gevolg van zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam; op zo’n universiteit leer je immers om op zoek te gaan naar wetenschappelijke waarheden.

Het privéleven van Oscar 

Zo, je hebt hierboven al even kort kennis kunnen maken met Oscar Helm. Zoals ik hierboven al aangaf, heeft hij in Amsterdam gestudeerd. Maar, komt hij oorspronkelijk ook uit Amsterdam? Daar is eigenlijk niet al te veel informatie over te vinden. Oscar Helm is behoorlijk transparant te noemen, maar dan wel alleen over zijn werk.

Over zijn privéleven is online niet super veel informatie te vinden. Wel geeft Oscar aan dat hij op jonge leeftijd goed en gezond at. Dit was met name te danken aan de kookkunsten van zijn moeder. Toen hij uit huis ging, ging hij steeds slechter eten. Die verandering heeft eigenlijk wel aan de wieg gestaan van de experts zoals hij nu is.

Overigens nog een leuk detail: de officiële naam van deze afslankcoach is Oscar Helmstäter. Hij is van mening dat deze naam te ingewikkeld is, waardoor hij besloten heeft om zijn naam af te korten. Naar buiten toe stelt hij zichzelf dus altijd voor als Oscar Helm.

Wat doet hij op dit moment?

Nadat Oscar afgestudeerd was, ging hij zich meer en meer met gezonde voeding bezighouden. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij op dit moment actief is als afslankcoach, als dieetpsycholoog, als orthomoleculair therapeut en als voedingsdeskundige.

In de afgelopen jaren is hij ook nadrukkelijk bezig geweest met het schrijven van boeken. Sterker nog: in de afgelopen jaren heeft Oscar Helm meerdere bestsellers weten te schrijven. De meest bekende bestseller van hem is zonder twijfel de Afslank Receptenbijbel. Over dat boek lees je aan het einde van dit artikel over Oscar Helm meer.

Verder is Oscar Helm ook actief als adviespersoon. Hij adviseert mensen over een gezonde leefstijl, over een gezond voedingspatroon en over het maken van de juiste keuzes. Ook hierbij heeft hij wetenschappelijk onderzoek weer hoog in het vaandel staan. Daarnaast is zijn succes, naar eigen zeggen, te danken aan zijn praktische en simpele uitleg van bepaalde zaken. Volgens hem begrijpen veel mensen daardoor precies wat hij bedoelt!

Ondertussen is hij ook nog met zijn website HappyHealthy aan de weg aan het timmeren. Via deze weg kun je onder meer zijn boeken bestellen, maar je kunt hier ook héél veel informatie op vinden. Oscar heeft in de afgelopen jaren namelijk ongekend veel blogartikelen op deze website geplaatst.

Met deze blogartikelen probeert hij mensen te informeren en te helpen. Ook geeft hij in deze artikelen veelvuldig tips aan mensen die bezig zijn met het bereiken van een hun streefgewicht. Indien je zelf ook met een afslankproces bezig bent, is het zeker interessant om eens zijn website te bekijken. Mogelijk kun je door die website ook geïnspireerd worden om daadwerkelijk jouw afslankproces te starten.

Klinkt de naam Oscar Helm bij jou bekend in de oren? Dat is goed mogelijk. Oscar is namelijk wel eens in kranten en op de televisie te zien. Zo werkt hij soms samen met VIVA, met Linda, met RTL4 en met de Telegraaf. Dankzij deze samenwerkingen heeft Oscar in ieder geval een nóg grotere naam voor zichzelf op weten te bouwen.

Al met al kan ik het volgende stellen: Oscar Helm is een bezige bij. Hij is met meerdere projecten en initiatieven bezig, maar doet dat wel volledig met verve. Hij is in de afgelopen jaren vrij populair geworden en dat is uiteraard niet zonder reden!

Mijn persoonlijke ervaringen 

In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om regelmatig met Oscar Helm te kunnen sparren. Niet alleen op het gebied van afvallen, maar ook op het zakelijke vlak. Aangezien we beide (deels) digitale ondernemers zijn, kunnen we een hoop van elkaar leren.

Tijdens deze contactmomenten zijn mij enkele dingen opgemerkt. Allereerst vind ik dat Oscar bijzonder makkelijk praat. Hij weet zijn informatie en kennis op een duidelijke manier over te brengen, waardoor hij echt veel mensen weet te helpen. Ik kan me voorstellen dat mensen – tijdens bijvoorbeeld een afslankproces – echt baat hebben bij de begrijpelijke taal van Oscar.

Daarnaast heb ik ook opgemerkt dat Oscar bijzonder vriendelijk en behulpzaam is. Hij zet zijn beste beentje voor, maar doet dit niet per sé voor eigen gewin. Nee, hij maakt er vooral een sport van om andere mensen te helpen. Wat mij betreft zouden we meer mensen zoals Oscar op deze wereld moeten hebben.

Ook durf ik het volgende te stellen: Oscar weet precies waar hij het over heeft. In mijn ogen komt hij onwijs vakkundig en ervaren over. Bovendien vind ik het prettig om te weten dat hij zich richt op wetenschappelijke onderbouwingen. Hij gaat dus niet op zijn onderbuikgevoel af, maar hij richt zich echt op de wetenschappelijke onderzoeken. Dat spreekt mij in het bijzonder aan.

Met andere woorden: ik ben erg te spreken over Oscar Helm. Hij is sympathiek, hij is behulpzaam, hij is vakkundig en hij staat graag voor je klaar!

wie is oscar helm

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Het mag duidelijk zijn: Oscar Helm is een uiterst vakkundig persoon. Is hij in de afgelopen jaren echter ook betrouwbaar gebleken? Ja, dat is hij zeker. Als je op het internet naar informatie over hem gaat, kom je voornamelijk positieve beoordelingen tegen.

Daarnaast weet ik uit eigen ervaring ook dat hij betrouwbaar is. Ik durf zelfs het volgende te stellen: Oscar Helm is voor de volledige 100% betrouwbaar. Daar durf ik zelfs – als het nodig zou zijn – mijn hand voor in het vuur te steken.

Je kunt dan ook met een gerust hart de adviezen van Oscar Helm opvolgen. Ook kun je met een gerust hart één van zijn boeken aanschaffen. Nadat je betaald hebt, krijg je echt direct toegang tot de digitale boeken. Mogelijk krijg je zelfs ook nog een fysiek exemplaar geleverd.

Al met al kun je uitgaan van de betrouwbaarheid van Oscar Helm. Hij heeft een flinke naam op weten te bouwen en dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, hij weet écht iets goed te doen. Bovendien kan hij zich op dit moment hierdoor geen misstap veroorloven; dat gaat immers ten koste van zijn opgebouwde goede reputatie.

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

In de afgelopen jaren heeft Oscar Helm meerdere boeken op de markt gebracht. Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf, is met name de Afslank Receptenbijbel hiervan onwijs populair geworden. Hieronder vertel ik je graag iets meer over dit veelbelovende boek!

Wat is de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm precies?

De Afslank Receptenbijbel is een boek met daarin meer dan 100 recepten. Deze recepten zijn makkelijk te bereiden, zijn overheerlijk en bevatten de juiste ingrediënten. Om deze recepten overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Oscar Helm gekozen voor zes verschillende categorieën. Per categorie kun je dus meerdere makkelijk te bereiden recepten vinden.

Daarnaast vind je in dit boek ook nog handige informatie voor een dieet. Zo geeft Oscar Helm aan welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden, wat de vier pilaren zijn om veel kilo’s kwijt te raken en waarom de methode van Oscar Helm wél voor de gewenste resultaten zorgt.

Zoals je wellicht al verwacht had, maak je in de Afslank Receptenbijbel ook kennis met de methode van Oscar Helm. Je kunt deze methode van A tot Z volgen, waardoor je binnen de kortste keren kilo’s kwijt weet te raken.

Waar bestaat de Afslank Receptenbijbel uit?

De Afslank Receptenbijbel is een uitgebreid boek met daarin de bovengenoemde onderwerpen. Indien je dit boek aanschaft, krijg je direct toegang tot de digitale editie van dit boek. Je kunt er echter ook voor kiezen om dit boek zowel digitaal als fysiek te ontvangen. In beide gevallen kun je direct genieten van de sublieme inhoud van dit boek.

Daarbij krijg je overigens ook nog enkele bonussen meegeleverd:

Dag- en weekmenu’s + boodschappentips: dankzij deze bonus hoef je nergens meer naar om te kijken. Je hoeft alleen nog maar de juiste ingrediënten in huis te halen.

13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam: in deze bonus vind je 13 belangrijke richtlijnen. 13 tips eigenlijk waarmee je een slank en gezond lichaam kunt verkrijgen.

10 gezonde toetjes: in deze bonus vind je nog enkele heerlijke toetjes terug. Deze toetjes zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond!

84 gezonde tussendoortjes: tot slot is ook de laatste bonus veelbelovend. In deze bonus vind je namelijk 84 gezonde en lekkere tussendoortjes.

Wat vind ik zelf van de Afslank Receptenbijbel?
Heb ik veel overgewicht? Nee, zeker niet. Toch heb ik met veel plezier dit boek volledig doorgenomen. Uiteindelijk ben ik echt onder de indruk geraakt van Oscar Helm en van dit boek.

In mijn ogen is dit boek namelijk ongekend uitgebreid, waardevol en nuttig. Indien jij succesvol aan een afslankproces wilt beginnen, biedt dit boek daar in ieder geval alle mogelijkheden voor!

Mijn conclusie over Oscar Helm

Al met al kan ik alleen maar positief zijn over Oscar Helm. Hij is vakkundig, hij is sympathiek en hij is voor de volle 100% te vertrouwen. Daarnaast weet hij ook vakwerk af te leveren.

Ik wil je dan ook het volgende aanraden: je kunt – zonder te twijfelen – één van zijn e-books aanschaffen. Dankzij de boeken van Oscar Helm kun óók jij ongetwijfeld jouw streefgewicht gaan behalen!About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?