december 11, 2020

Vitaily Review & Ervaringen | Richard de Leth | Met Kortingscode!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Vitaily Review & Ervaringen | Richard de Leth | Met Kortingscode!

Vandaag ga jij ontdekken of Vitaily van Richard de Leth wat voor jou is of niet. Dat kun je namelijk goed beslissen na het lezen van deze Vitaily review waarin ik al mijn ervaringen deel.

Ik gebruik al jaren supplementen en ervaar hier vele voordelen van. Wat ik echter altijd behoorlijk lastig vind, is het uitzoeken van welke supplementen ik nou nodig heb.

Daarom wisselde ik ook maandelijks van de samenstelling van supplementen die ik had staan. Dit kwam dus enerzijds doordat ik niet wist wat ik precies nodig had en anderzijds, omdat de ene pot met pillen eerder leeg was dan de andere.

Het is verre van ideaal om een tiental potjes te hebben staan. Daarom ben ik overgestapt op Vitaily. In deze review lees je of dit een juiste stap is geweest of dat ik weer terug ga naar de losse potjes!

1.0 Vitaily review samenvatting

De juiste vitamines slikken is een must en super belangrijk voor je gezondheid. Heb je daar Vitaily voor nodig? Nee, in principe niet.

Je kan namelijk ook zelf los alle pillen gaan bestellen. Je dit dan met een stuk of 10 potjes waarvan de een eerder op is dan de ander. Daarnaast weet je vaak niet welke pillen je nu moet hebben en is het niet gemakkelijk om even snel wat mee te nemen.

Juist om deze reden, het gemak, heb ik een Vitaily abonnement gekozen. Ik ben gegaan voor het abonnement op jaarbasis. Je betaalt dan €45,- euro per maand. Duurder had het niet moeten zijn, want ik vind het wel een forse prijs.

Maar je weet hierdoor zeker dat je alle essentiële stoffen binnenkrijgt. Daarnaast kost het veel minder tijd elke dag om alle pillen uit de potjes te halen enz. Je scheurt een (biologisch afbreekbaar) zakje open, slikt de pillen door en je bent klaar.

Ook als je een paar dagen of weken weggaat, dan tel je simpelweg de nachten dat je weg bent en neem je dat aantal aan zakjes Vitaily mee. Ik ben er erg blij mee en kan ook iedereen aanraden om dit in ieder geval eens te gaan proberen!

2.0 Ik vond dit uitermate irritant

Ik sport al jaren en ben ook al een hele lange tijd bezig met mijn gezondheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het nemen van de juiste supplementen. Dit doe je voor de gezondheid van je hart, hersenen, organen en de rest van je lichaam.

En dat niet alleen, want je merkt ook echt verschil op het moment dat je een aantal weken de juiste supplementen gebruikt. Je hebt meer energie, bent veel sneller moe en voelt je gewoon over het algemeen een stuk beter.

Daarom ben ik al jaren bezig met het vinden van 'de juiste combinatie' supplementen. Het probleem waar ik echter altijd tegen aanliep was dat er overal weer wat anders gezegd werd. Niemand kon mij exact vertellen wat ik nodig had en waarom.

Daarom wisselde ik maandelijks van samenstelling van de supplementen. Iets anders waar ik mij aan begon te ergeren was dat ik wel 10 of meer potjes had staan. Elke dag weer moet je alle potjes pakken en de pillen hier uithalen.

Wat daar ook nog bij kwam kijken is dat in het ene potje 90 pillen zitten en in de ander 120. Vervolgens is het potje van 90 op en moet je al weer nieuwe bestellen. Bestel je dan ook direct de andere of wat moet je doen?

Het waren die kleine irritaties die steeds groter begonnen te worden en daarnaast wist ik dus nog steeds niet of dat wat ik slikte; goed was.

3.0 Vitaily review en ervaringen

Toen kwam ik Vitaily tegen. Dit door een podcast van Richard de Leth die ik luisterden. Dit was de podcast van Michael Pilarzcyk en Cindy Koeman genaamd ''leef je mooiste leven podcast''. 

Tijdens deze podcast gingen zij met Richard in gesprek. Het is een interessante podcast waar ze het hebben over gezondheid en het belang van de juiste supplementen. Uiteraard komt ook Vitaily aan bod.

Luister de podcast eens als je hier tijd voor hebt:

3.1 wat is Vitaily?

Vitaily is simpel gezegd een zakje met alle essentiële vitamine en minderalen die je dagelijks nodig hebt. De meeste mensen krijgen namelijk niet voldoende binnen. Dit komt door een slecht eetpatroon, niet weten wat ze nodig hebben of simpelweg omdat het hier in Nederland lastig aan te maken is voor je lichaam (vitamine D3).

Bestel je Vitaily dan krijg je, afhankelijk van het abonnement dat je kiest, elke maand één doos Vitaily. Hier zitten 30 zakjes in met dus voor elke dag van de maand 1 zakje.

Dit zakje bevat 3 pillen waarin alle essentiële vitamine en mineralen zitten. Dit is ontstaan op basis van de behoefte van Richard de Leth zelf. Hij heeft jaren lang onderzoek gedaan naar welke vitamine en mineralen echt belangrijk zijn en welke je dus echt nodig hebt.

Hij weet echter zelf ook dat het verre van ideaal is om daar allemaal losse potjes voor te moeten kopen, want:

 1. Het is een hoop werk en kost een hoop ruimte
 2. De goedkope pillen werken meestal niet goed
 3. Koop je goede pillen, dan ben je weer erg duur uit

Er mistte dus een oplossing om ervoor te zorgen dat het gemak hoog was, dat je alsnog kwaliteit supplementen kan nemen en dat tegen een goede prijs. Met dit idee is de Leth op Vitaily gekomen, en met succes!

3.2 wie is Richard de Leth (OERsterk)?

Richard de Leth is een gezondheidsmanagement specialist en nummer 1 guru van Nederland als het gaat om vitaliteit en gezondheid. De Leth is geneeskundige en heeft ontzettend veel geleerd omtrent alles wat maar een klein beetje te maken heeft met gezondheid.

Zo is hij meer gaan leren over kinesiologie, fytotherapie, boeken over psychologie, orthomoleculaire geneeskunde, psycho-neuroimmunologie, holistische stromingen.

Met deze kennis op zak is hij OERsterk gestart. Het nummer 1 platform om meer te leren over vitaliteit en gezondheid. Dit doet hij middels blogs, maar ook via betaalde cursussen zoals 'De Geheime Vitaliteitsformule'.

Uiteindelijk kreeg Richard de behoefte om zelf een juist product te ontwikkelen waarmee je kinderlijk eenvoudig elke dag de juiste vitamine en minderalen binnen krijgt. Hier is dus Viatily uit ontstaan, zoals ik je net verteld heb.

Eerst was dit alleen bedoelt voor de Leth zelf, zijn familie en een ieder die met zijn trainingen aan de slag ging. Maar de vraag naar Vitaily alleen was zo groot dat het inmiddels ook voor het grote publiek beschikbaar is.

Richard-de-Leth1 (1)

3.3 voor wie is Vitaily geschikt?

Vitaily is voor alle volwassenen vanaf 18 jaar geschikt. Het is ook super simpel in gebruik dus daardoor toegankelijk voor iedereen. Je scheurt het zakje open, neemt de pillen met een glas water bij de maaltijd en klaar.

Het is zeker niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit heeft te maken met de dosering van vitamine D. Verder mag je niet de aanbevolen dosis overschrijden en niet gebruiken als het zakje open of beschadigd is bij aankoop.

Sta je onder behandeling voor een medische aandoening? Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Raadpleeg dan eerst even een arts. Verder is Vitaily voor een ieder geschikt en ook zeker aan te raden!

3.4 geen losse potjes meer

Wat ik het allerfijnste van Vitaily vind, is niet zo zeer iets aan het product zelf. Het is vooral wat ik niet meer heb en hoef te doen wat ik erg prettig vind.

Zo hoef ik niet tientallen losse potjes te kopen. Dit neemt enorm veel ruimte in beslag en daarnaast ben ik elke dag 10 minuten bezig om alle pillen te pakken.

Ik weet namelijk niet van elke pil hoeveel ik er precies moet nemen, dan moet ik de labeltjes weer gaan lezen enz. Het is alles behalve handig om zo veel losse potjes te hebben.

Bovendien weet ik ook niet welke supplementen ik nou precies nodig heb. Het neemt dus een hele hoop irritatie en problemen weg, waardoor Vitaily al direct niet meer weg te denken is voor mij.

3.5 vaak heeft elk potje weer een ander aantal pillen

Een ander irritatiepuntje wat ik altijd ervaarde was dat dan het ene potje met magnesium op was, omdat het 90 pillen had en dan was mijn omega 3 pas op de helft. Bestel ik dan direct ook nieuwe omega 3, terwijl ik hier nog een maand mee vooruit kan of...?

Of je komt erachter dat het potje leeg is op het moment dat deze ook daadwerkelijk leeg is. Nu moet je weer enkele dagen wachten tot de nieuwe binnen zijn. Met Vitaily heb je deze problemen allemaal niet meer. Je hoeft simpelweg niet meer na te denken over dit soort dingen.

Elke maand of elk kwartaal krijg je 1 of 3 nieuwe dozen opgestuurd. Je bent dus altijd voorzien van de juiste hoeveelheid supplementen zolang je lid blijft. Ideaal als je het mij vraagt!

3.6 ontzettend handig als je een paar dagen of weken weggaat 

Wat ook bijzonder handig is aan Vitaily is dat het simpel mee te nemen is. Ga je 3 nachten weg? Dan neem je 3 zakjes uit de doos mee en heb je voor elke dag voldoende.

Ga je 2 weken weg? Dan neem je 14 zakjes mee of wat mij betreft neem je de hele doos mee, zo groot is dat ook weer niet! Kortom: Richard heeft met Vitaily ontzettend veel gemak gebracht.

Hierdoor is het zelfs fijn om met je gezondheid bezig te zijn. De meeste mensen doen dit helaas niet graag. 

3.7 hoogwaardige kwaliteit met essentiële stoffen

Vitaily bestaat uit 3 pillen waarin alle essentiële stoffen verwerkt zitten. Deze stoffen zijn van de hoogste kwaliteit en bevatte belangrijke keurmerken. Zo bevat de omega 3 bijvoorbeeld het (MSC) keurmerk. Dit betekent dat het van duurzaam gevangen vis komt.

Zo is dat met elke stoffen die in Vitaily zitten. De stoffen die hier allemaal in verwerkt zijn, zijn:

 • Omega-3 vetzuren: goed voor het hart en het triglycerideniveau in het bloed. Verder draagt het ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie.
 • Vitamine A als retinol: draagt bij aan de afweer, de huid, de slijmvliezen en aan het gezichtsvermogen.
 • Vitamine D3: belangrijk voor de calciumopname in de darmen en botten. Daarnaast draagt het ook bij aan de afweer en spieren.
 • Vitamine K2: goed voor de bloedstolling en calciumregulatie.
 • Magnesium: heeft de meeste functies in het lichaam. Het is belangrijk en ondersteunend voor de zenuwen, spieren, hersenen en botten. Daarnaast draagt het aan veel meer bij.
 • Jodium: essentieel voor de schildklier en de werking hiervan.
 • Selenium: is een antioxidant en helpt het afweer, haar en nagels. Daarnaast is het net als Jodium goed voor de schildklier.

Meer leren over wat er allemaal in Vitaily zit en waarom dit essentieel is? Neem hier eens een kijkje en ontdek alles!

3.8 Vitaily is goed betaalbaar

Als je kiest voor een jaarabonnement dan betaal je €45,- euro per maand. Eerst schrok ik een beetje van deze prijs, maar als ik de kosten van de potjes omreken naar maandelijkse kosten dan kom ik op hetzelfde bedrag uit. 

En dat is zelfs nog met de mindere merken die ook minder goed werken. Wil je goede en dus duurdere supplementen gebruiken dan ben je al snel €60,- euro per maand kwijt.

De prijs/kwaliteit verhouding van Vitaily vind ik daarom erg goed. Niet alleen krijg je hoogwaardige stoffen, maar ook wordt het op je stoep afgeleverd en hoef je hier eigenlijk niet meer aan te denken zolang je lid blijft.

Voor mij ideaal aangezien ik altijd met van alles en nog wat bezig ben en dit soort dingen dus compleet vergeet.

3.9 wat ik vooral ontzettend prettig vind is het gemak!

Uiteindelijk vind ik het grootste voordeel van Vitaily dat het enorm gemakkelijk is. Besluit je om nu vitaily aan te schaffen dan krijg je direct een doos thuisgestuurd voor een hele maand. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is elke dag een zakje openscheuren en de 3 pillen te nemen.

Het zijn 2 tabletten en 1 softgel. Dat betekent dus 3x slikken en 3 slokken water. Kost amper tijd en je bent alweer klaar voor de dag. Een halve minuut en je zorgt ervoor dat je gezond en vitaal blijft. Dit heb je er wel voor over toch?

3.10 de dagzakjes zijn biologisch afbreekbaar

Wat ook erg leuk is, is dat de zakjes biologisch afbreekbaar zijn. Je kan ze dus zelfs bij het groenafval gooien. Vitaily is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Daarnaast planten ze voor elke doos Vitaily een boom, hoe tof is dit?

Je draagt dus niet alleen bij aan je eigen vitaliteit, maar ook aan die van de wereld! Redenen genoeg om met Vitaily aan de slag te gaan.

vitaily-organisch-afbreekbaar

4.0 Vitaily vegan

Er is ook een speciale Vitaily voor vegans onderweg genaamd 'Vitaily Vegan'. Deze is dus speciaal gericht op mensen die vegan zijn. Denk hierbij aan extra veel vitamine B12, aangezien je deze niet binnenkrijgt als vegan.

Ook Zink is toegevoegd aan dit zakje en bijvoorbeeld de Omega-3 komt niet uit vis, maar uit algenolie. Vegan producten zijn wel duurder door de extra moeite die gedaan moet worden voor deze producten.

Het goedkoopste abonnement op Vitaily Vegan is een jaarabonnement dat je €60,- euro per maand kost. Verder verschilt het niet qua principes van de normale Vitaily Basis. Bekijk Vitaily Vegan hier.

vitaily-vegan

5.0 Bestel nu en krijg meer!

Als je vandaag aan de slag gaat dan kun je niet alleen gebruik maken van mijn kortingscode GYMUNIE voor een leuke korting, maar krijg je ook tijdelijk wat extra bonussen.

Zo ontvang je een 'Iedere Dag Vitaal Kalender' waarmee je iedere dag een vinkje kan zetten als je een zakje Vitaily genomen hebt en dus weer vitaler geworden bent die dag. 

De tweede bonus is een digitaal boek waarin je leert welke supplementen jouw gezondheid kunnen ondersteunen en waarom. Handig en leuk om te lezen. Veel voegt het echter verder niet echt toe.

Wat ook tof is, is dat ze voor elke maanddoos die je afneemt een nieuwe boom planten. Zo ben je dubbel goed bezig als je met Vitaily aan de slag gaat.

vitaily-boom (1)

6.0 Ervaringen met Vitaily

Mijn ervaringen met Vitaily heb je door deze hele review al gelezen. Ik ben een groot voorstander van Vitaily en kan dit ook iedereen aanrader, al is het alleen al voor het gemak.

Ik ben op zoek gegaan naar ervaringen van andere mensen met Vitaily en wat ik tegenkwam is eigenlijk exact hetzelfde als hoe ik hier over denk. Ik zal enkele van deze ervaringen met je delen. Als ik ze allemaal ga delen dan ben je morgen nog bezig 😉

vitaily-ervaringen-3
vitaily-ervaringen-2
vitaily-ervaringen-1
vitaily-ervaringen

7.0 Vitaily review conclusie

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik een groot fan ben van Vitaily en Richard de Leth. Ik vind het echt een prachtige oplossing om dagelijks de juiste hoeveelheden vitamine en mineralen binnen te krijgen.

Het gemak van Vitaily is voor mij reden nummer 1, maar gezonder en vitaler worden is hier natuurlijk eigenlijk de belangrijkste reden en dat is absoluut wat Vitaily doet. 

Voor een super betaalbare prijs kun je nu direct aan de slag gaan met Vitaily. Ik kan je absoluut aanraden om dit minimaal een maand te gaan proberen. Je zal vanzelf merken dat het binnen de kortste keren niet meer weg te denken is uit je leven.

Klik op onderstaande knop en gebruik bij de checkout GYMUNIE om korting te krijgen op Vitaily! Liever aan de slag met Vitaily Vegan? Dan kun je hier klikken en ook de kortingscode gebruiken!

viatily-review-ervaringen (1)

7.1 voor- & nadelen 

 • Ondersteunt je afweer en verhoogt je immuunsysteem
 • Goed voor het bloed, hart en bloedvaten
 • Verbetert de hersenen, het zenuwstelsel en je mentale staat
 • Ondersteunt je spieren en geeft meer energie
 • Helpt bij opname van calcium, goed voor botten en gebit
 • Draagt bij aan de aanmaak van schildklierhormonen
 • Zorgt voor een gezonde huis
 • Vult werkelijk alle voedingsstoffen aan de je mist
 • Samengesteld door experts
 • Lage en betaalbare prijs
 • Het gemak ligt ontzettend hoog
 • Ik zie eigenlijk geen enkel nadeel voor Vitaily, laat het vooral weten als jij hier anders over denkt!

7.2 korting op Vitaily? Gebruik deze kortingscode!

Wil je korting op Vitaily? Dat kan! Ik heb een kortingscode gekregen speciaal voor mensen die mijn website bezoeker en mijn blogs lezen. De code GYMUNIE kun je hier invullen en zorgt voor een leuke korting op je bestelling Vitaily.

Met deze korting is de drempel wat lager en kan iedereen weer genieten van het leven door vitaal en gezond te zijn!

Vitaily

9.4

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Opties

9.0/10

Gemak

10.0/10

Werking

10.0/10

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?