mei 1, 2021

Richard de Leth (OERsterk) Gezonder En Sterker Zijn!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Richard de Leth (OERsterk) Gezonder En Sterker Zijn!

Ieder mens vitaler, gezonder en sterker. Dat is het doel van de onderneming OERsterk. Maar, wat is dit nou precies voor onderneming? En wat is precies de rol die Richard de Leth binnen deze onderneming speelt? In deze Richard de Leth review ga je antwoord op dergelijke vragen vinden.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere keren contact gehad met Richard de Leth. Ik heb daarbij ook kennis mogen maken met zijn online producten en diensten; mede daardoor heb ik een duidelijk beeld van deze ondernemer kunnen vormen. Daarbij heb ik ook een duidelijk beeld gekregen van zijn bedrijf, OERsterk. In deze uitgebreide review wil ik graag al mijn bevindingen met jou delen.

Wat ik in deze review ga bespreken? Nou, ik ga onder meer bespreken wat OERsterk precies is. Daarnaast zoom ik ook nader in op Richard de Leth, kijk ik naar mijn persoonlijke bevindingen, kijk ik naar de meningen van andere mensen en kijk ik naar alle producten/diensten die aangeboden worden.

Wat is OERsterk precies?

Enkele jaren geleden werd het bedrijf OERsterk met een duidelijk doel opgericht: in 2022 een miljoen mensen leider van hun eigen gezondheid laten worden. Waarom? Omdat onderzoek uitgewezen heeft dat 9,9 miljoen mensen in ons land chronisch ziek zijn. Dit begint bij vrouwen gemiddeld al vanaf hun 42e levensjaar en bij mannen gemiddeld al vanaf hun 48e levensjaar.

Dergelijke chronische ziekten zijn niet alleen belastend voor de gezondheid, maar ook voor de algehele druk op de zorg. Als men niks tegen de algehele volksgezondheid zou doen, zou het goed mogelijk zijn dat in de nabije toekomst de ziekenhuizen echt overspoeld raken. Met het bedrijf OERsterk wil Richard de Leth daar graag iets aan doen.

Richard de Leth is de oprichter van dit bedrijf; over hem vertel ik je later in deze review graag een stuk meer. Het is echter goed om te weten dat hij niet de enige werknemer van het bedrijf is. Nee, in de afgelopen jaren is het bedrijf vrij hard gegroeid, waardoor Richard de Leth meerdere mensen in dienst heeft kunnen nemen.

Met een team van bevlogen mensen doet Richard de Leth er nu alles aan om mensen bewuster te laten leven. Binnen de bedrijfsvoering staat het woord ‘leefstijl’ altijd centraal. Volgens OERsterk is het namelijk zaak om de leefstijl aan te passen. Om dat mogelijk te maken, hanteert OERsterk drie verschillende pijlers:

Ontspanning: volgens OERsterk is het zaak dat jouw lichaam de tijd krijgt om tot rust te komen. Jouw lichaam en geest moeten kunnen ontspannen en moeten zichzelf daarmee kunnen genezen. Als je continu op volle gas door blijft leven, is de kans groot dat jouw lichaam uiteindelijk gaat presteren. Dit kan in de vorm van een burn-out zijn, maar kan ook in de vorm van chronische aandoeningen zijn. 

richard de leth

Eten: volgens OERsterk is het ook van cruciaal belang om een gezond voedingspatroon te hanteren. Hierbij is het met name van belang dat je jouw pijlen richt op voeding waar je energie van krijgt. Ook moet dit voeding zijn die gezond is, waarmee je klachten kunt voorkomen en waarmee je lekkerder in je vel kunt blijven zitten.

Regelmatig bewegen: tot slot raadt OERsterk je ook nog aan voortdurend te blijven bewegen. Juist door in beweging te komen, kun je jouw lichaam gezond en fit houden. Bovendien slaap je beter nadat je in beweging bent geweest, maken jouw hersenen meer geluk makende stofjes aan en weet je jouw spieren goed te verzorgen.

Deze drie pijlers staan binnen het bedrijf OERsterk dus centraal. De verschillende diensten en producten die door het bedrijf aangeboden worden, zijn ook aan de hand van deze drie pijlers opgebouwd. Volgens het bedrijf OERsterk is het namelijk simpel: als je bewust met deze drie pijlers aan de slag gaat, kun je gezonder, sterker en vitaler worden. De kans op aandoeningen of ziekten weet je daarmee te verkleinen, waardoor je langer én gelukkiger kunt leven.

Wat vind ik zelf van het bedrijf OERsterk?

In deze Richard de Leth review richt ik mijn pijlen hoofdzakelijk op Richard de Leth. Daarbij kijk ik voornamelijk naar wat hij doet; binnen zijn leven speelt het bedrijf OERsterk een cruciale rol. Dat is dan ook de reden waarom ik in deze review ook veel tijd aan zijn bedrijf besteed.

Al met al kan ik concluderen dat ik te spreken ben over het bedrijf OERsterk. Het bedrijf beschikt over vakkundige medewerkers, biedt interessante producten/diensten aan en is behoorlijk vakkundig te noemen. De verschillende werknemers weten in ieder geval de gewenste kwaliteit aan te bieden.


richard de leth

Daarbij vind ik de manier van communiceren ook bijzonder prettig te noemen. Als je een kijkje op de website neemt, word je niet direct geconfronteerd met allemaal loze beloftes. Nee, je komt juist direct in aanraking met de sympathieke aanpak van OERsterk. Een aanpak waar óók Richard de Leth zo bekend om staat.

Onder aan de streep kan ik – vooralsnog – niet met een kwaad woord over het bedrijf OERsterk spreken. Het is namelijk ook een feit dat dit bedrijf betrouwbaar en transparant is. Zo kun je via de website bijvoorbeeld kennis maken met de verschillende werknemers van het bedrijf. Ook vind je op de website van het bedrijf alle relevante bedrijfsgegevens; aan alles blijkt in ieder geval dat OERsterk haar zaakjes perfect op orde heeft.

Wie is Richard de Leth precies?

In deze Richard de Leth review heb ik mijn pijlen vooralsnog gericht gehad op zijn bedrijf OERsterk. Het is nu tijd om daar verandering in aan te brengen; graag vertel ik je ook van alles over Richard de Leth zelf. Dat doe ik niet alleen aan de hand van feitelijke informatie, maar ook aan de hand van mijn persoonlijke bevindingen.

Laat ik bij het begin beginnen. Wie is Richard de Leth nou precies? Nou, Richard de Leth is een specialist op het gebied van gezondheidsmanagement. Ook omschrijft hij zichzelf als een changemaker op de gebieden van vitaliteit en gezondheid.

Voordat hij tot een specialist uitgroeide, volgde hij een opleiding Geneeskunde. Tijdens deze opleiding leerde hij veel over tal van ziekten, over de dood en over de mogelijkheden waarmee de dood voorkomen kon worden. Richard vroeg zich echter af wat hij tijdens deze opleiding nou precies over gezondheid had geleerd.

Al snel kwam hij tot de conclusie: hij wist niks over de optimale gezondheid én over hoe je gelukkig en gezond oud kunt worden. Hij besloot dan ook om het over een andere boeg te gooien; hij stopte met zijn opleiding Geneeskunde en ging zich op tal van andere onderwerpen storten. Hij ging zich in de wereld van gezondheid verdiepen en hij wilde gaan streven naar de optimale gezondheid. Niet alleen voor hem, maar ook voor zijn medemensen.

richard de leth

Zijn bedrijf OERsterk was hier uiteindelijk het gevolg van. Zoals ik eerder in deze Richard de Leth review al aangaf, is het doel om in 2022 1 miljoen mensen bewust te laten zijn van hun gezondheid. Dit probeert Richard de Leth met meerdere producten/diensten voor elkaar te krijgen, waarover later meer in deze Richard de Leth review.

Op de website van het bedrijf OERsterk vond ik een sterke quote van Richard de Leth: “De weg naar gezondheid is een reis die een leven lang duurt. Ik help je een route te kiezen die je dichter bij jezelf en bij je gezondheid brengt.”

Met deze quote weet Richard de Leth zichzelf én zijn bedrijf eigenlijk perfect te promoten. Hij leeft niet alleen voor zichzelf, maar hij leeft met name om andere mensen te helpen. Dat vind ik een nobel streven en is ook typerend voor deze vakman.

Wat vind ik zelf van Richard de Leth?

Ben ik te spreken over Richard de Leth? Of zet ik mijn vraagtekens bij deze specialist op het gebied van gezondheidsmanagement? Nou, ik kan je één ding verklappen: ik ben onwijs te spreken over Richard de Leth.

Zo vind ik het bijvoorbeeld super dat Richard de Leth er alles aan doet om andere mensen te helpen. Het klopt dat dit zijn werk is en dat hij hiervoor betaald krijgt. Het klopt echter ook dat hij zijn kennis ook op andere manieren in had kunnen zetten. Met zijn bedrijf OERsterk heeft hij er bewust voor gekozen om op deze manier mensen te kunnen helpen. Dat spreekt mij absoluut aan.

Daarnaast heb ik zelf al meerdere keren contact mogen hebben met Richard de Leth. Tijdens dit contact bleek al snel dat hij sympathiek, aardig en behulpzaam is. Ook doet hij er alles aan om zijn boodschap op een eenvoudige manier over te brengen. Hij had allerlei vakjargon kunnen gebruiken, maar hij gebruikte juist eenvoudige Jip en Janneke taal. Daardoor kreeg ik meer besef van wat een optimale gezondheid nou precies inhoudt.

Tevens vind ik het super dat Ricard de Leth transparant is. Op het internet vind je veel informatie over hem, terwijl hij ook met foto en al op zijn eigen website afgebeeld staat. Dit laat duidelijk zien dat Richard de Leth niks te verbergen heeft. Hij heeft zijn zaakjes prima op orde en hij is flink aan de weg aan het timmeren met zijn bedrijf OERsterk. Ik verwacht dan ook écht dat hij in de nabije toekomst een flinke rol van betekenis gaat spelen in ons land.

Wat biedt Richard de Leth precies aan?

Wat denk je vooralsnog van Richard de Leth? Zoals je in deze Richard de Leth review al hebt kunnen lezen, ben ik behoorlijk te spreken over hem. Geldt dat ook voor de producten en diensten die hij aanbiedt? Daarvoor ben ik ook op onderzoek uitgegaan.

In het restant van deze OERsterk review zet ik graag alle diensten en producten op een rijtje. Neem de korte toelichtingen door, zodat je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden krijgt.

Gratis lidmaatschap

Voor iedereen is het mogelijk om te starten met een gratis lidmaatschap bij OERsterk. Als je een gratis lidmaatschap aangaat, krijg je ongeveer één keer per week een inspirerende mail. In deze mail vind je bijvoorbeeld blogs, interviews met experts of interessante video’s.

richard de leth

Tevens kun je jaarlijks aan meerdere challenges deelnemen. Dit zijn challenges waarmee OERsterk gezonder leven probeert te stimuleren. Bij deze challenges draait dan ook alles om de juiste mindset, een gezonde leefstijl en gezonde voeding.

Met dit gratis lidmaatschap kun je op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met OERsterk.

Gezond in 4 weken online cursus

Wil jij écht een gezonder leven hebben? Dan is de onlinecursus Gezond in 4 weken van OERsterk mogelijk interessant voor je. Deze cursus duurt in totaal 4 weken en is behoorlijk uitgebreid te noemen. In deze cursus ontdek je onder meer wat het belang van gezonde voeding is en hoe je zelf gezonder kunt gaan leven.

Deze cursus kun je volledig online volgen. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen wáár en wannéér je de lessen gaat volgen. Daarbij is het ook goed om te weten dat deze cursus bestaat uit interessante video’s in combinatie met readers en sheets.  Tevens vind je in deze cursus praktische tips, vragenlijsten en complete weekmenu’s.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over deze cursus. De cursus is leuk om te volgen, is van een hoogstaand niveau en is ook nog eens voordelig geprijsd. Je kunt je tijdelijk voor een bedrag van 48,50 euro aanmelden. Dit komt dus neer op net iets meer dan 12 euro per week. Daarmee kun je eigenlijk niet de mist ingaan!

De geheime vitaliteitsformule online training

Via OERsterk kun je ook nog een onlinetraining volgen; de geheime vitaliteitsformule. Tijdens deze training ga je onder meer leren wat jouw sleutelsystemen zijn, wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en hoe je zelf een gezonde leefstijl kunt hanteren.

Onder meer het brein, het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem staan centraal in deze onlinetraining. Daarbij krijg je interessante video’s aangereikt; deze 20 video’s zijn ingesproken door de meester, Richard de Leth, zelf.

Ook over deze onlinetraining ben ik bijzonder te spreken. De training is leuk om te volgen en kan echt levensveranderend zijn. Daarnaast krijg je op deze onlinetraining nu ook tijdelijk een flinke korting; tijdelijk hoef je slechts 97 euro voor deze onlinetraining te betalen!

OERsterk coach opleiding

Zou jij graag andere mensen op het gebied van gezondheidsmanagement willen helpen? Dan is het zaak dat je de benodigde kennis op gaat doen. Daarvoor biedt het bedrijf OERsterk de speciale coach opleiding aan. Door deze opleiding te volgen, kun je jezelf klaarstomen voor een baan in de wereld van gezondheidsmanagement.

Persoonlijk ben ik echt weg van deze opleiding. Dat komt onder meer doordat de opleiding in verschillende niveaus onderverdeeld is. Afhankelijk van jouw huidige kennisniveau kun je direct voor het juiste niveau kiezen. Vervolgens ga je op een leuke en serieuze manier aan de slag. Uiteindelijk groei je uit tot een master op het gebied van gezondheidsmanagement; daar ben ik van overtuigd.

Overig

Tot slot kun je via de website van OERsterk nog meer producten vinden. Zo kun je naar podcasts luisteren, kun je blogs lezen en kun je je aanmelden voor de online nieuwsbrief. Tevens is het mogelijk om je aan te melden voor de zogeheten Leefstijlklok; dit is eigenlijk een leuk alternatief voor de avondklok waar we in 2021 noodgedwongen mee te maken hebben gehad.

Wat vinden andere mensen van OERsterk?
Zoals je in deze OERsterk review hebt kunnen lezen, ben ik behoorlijk te spreken over het bedrijf. Geldt dit ook voor andere mensen die gebruik maken van de onlineproducten en diensten van OERsterk? Ja, dat is zeker het geval.

Via het internet ben ik namelijk op zoek gegaan naar OERsterk ervaringen. Al snel kwam ik de nodige ervaringen tegen. Al snel bleek ook dat de meeste van deze ervaringen super positief zijn. Onder meer de kennis van Richard de Leth wordt vaak geprezen, maar ook de inhoud van de onlinecursus en online training wordt door veel mensen de hemel in geprezen.

Al met al kan ik het volgende stellen: de meeste klanten van OERsterk zijn onwijs tevreden. Zij streven naar een gezonder leven en weten dat – dankzij OERsterk – ook te behalen. Op het internet zijn bovendien meer dan 350 reviews te vinden, waarvan de gemiddelde score een 4,9 is. Op een schaal van 1 tot 5 is dat eigenlijk direct veelzeggend!

Mijn OERsterk ervaringen + conclusie

Ben ik onder aan de streep tevreden over het bedrijf OERsterk? Ja, dat ben ik zeker. Ik ben van mening dat dit bedrijf echt op de goede weg is. Het bedrijf is betrouwbaar, heeft veel kennis in huis en biedt interessante producten en diensten aan.

Ook vind ik het super dat je uit meerdere producten/diensten kunt kiezen. Ongeacht wat jouw wensen precies zijn, kun je dankzij OERsterk werken aan een gezonder leven. Een leven waarin vitaliteit, gezonde voeding en voldoende beweging centraal staan.

Hunker jij ook naar een gezonder leven? Dan kan ik je eigenlijk maar één ding aanraden: kies voor één van de online producten/diensten van OERsterk. Daarmee zet je de eerste stappen naar een gelukkig en gezond leven!About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?