​​​​Over Mij

Hoi! 

Allereerst super tof dat je mijn website bezoekt en natuurlijk ook dat je wat meer wil weten over het gezicht achter de GymUnie.

Mijn naam is Sander Verbakel. Ik ben inmiddels 28 jaartjes jong en woon in omgeving Rotterdam.

Ik heb een enorme passie voor fitness & gezondheid en online marketing. Deze website is dan ook zeker niet de enige website die ik bezit!

Zo vind ik het tof om van mijn passie mijn werk te maken en dat is dan ook wat ik doe met websites als deze. Fitness, trainen, voeding en gezondheid in het algemeen is onderdeel van mijn leven geworden.

Ik ben zelf inmiddels al ruim 6 jaar bezig met fitness. Van deze 6 jaar heb ik ongeveer 3 jaar weggegooid aan proberen en heel veel dingen fout doen. Wellicht herken je dit ook wel in jezelf of sta je op het punt om te beginnen.

Het doel van deze website is beginners direct op het juiste spoort zetten om hen deze 3 jaar te besparen. Verder denk ik dat er ook genoeg informatie voor gevorderde sporters op deze website te vinden is.

Je kunt altijd nieuwe dingen leren of je kennis even een flinke en frisse boost geven. Ik schrijf hier dan ook vaak op basis van eigen ervaring of op basis van wetenschappelijke artikelen. Daar komt dus ook de naam ''GymUnie'' (Universiteit) vandaan! 

Mocht je ergens vragen over hebben, een gastblog willen schrijven of wil je gewoon even je ei kwijt? Stuur mij zeker even een mailtje op sander@gymunie.nl of neem contact op via het contactformulier!

Heb Jij Jouw GRATIS E-Book Fat Killer Secrets Al Gedownload?