maart 27, 2021

Wie is Mitchel van Duuren? Behaal jou ideaal streefgewicht!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wie is Mitchel van Duuren? Behaal jou ideaal streefgewicht!

Wie is Mitchel van Duuren?

Ben je op zoek naar mogelijkheden om op jouw streefgewicht uit te komen? Wil jij niet alleen jouw streefgewicht behalen, maar wil je ook een strak en gezond lichaam verkrijgen? En kun je hiervoor wel enige ondersteuning gebruiken? Als je via het internet op zoek naar deze ondersteuning gaat, kom je al snel bij Mitchel van Duuren uit.

In dit artikel wil ik je graag met Mitchel van Duuren kennis laten maken. Zo bespreek ik uitgebreid wie hij is, wat hij doet, welke producten hij aanbiedt en wat ik zelf van hem vind. Deze Mitchel van Duuren review heb ik volledig op basis van mijn eigen bevindingen geschreven; zelf heb ik namelijk al enige tijd contact met deze beste man.

Aan het einde van dit artikel geef ik antwoord op een belangrijke vraag: kan ik de producten van Mitchel van Duuren aanraden of niet? Als je dit artikel op je gemakje doorleest, maak je in ieder geval uitgebreid kennis met deze ondernemer en vakman.

wie is Mitchel van Duuren

Over Mitchel van Duuren

Al op jonge leeftijd wist Mitchel van Duuren het zeker: hij wilde risico nemen in zijn leven. Om die gedachte kracht bij te zetten, begon hij al op jonge leeftijd als ondernemer. Hij was altijd op zoek naar mogelijkheden om geld te verdienen, om zichzelf te ontplooien en om andere mensen blij te maken.

Dit resulteerde uiteindelijk in de opening van zijn eigen webshop. Een webshop waarin hij booglampen ging verkopen. Al snel had hij door dat er via het internet meer mogelijk was, waarna hij zijn volgende webshop opende: eiwitpoeder.nl. Waarom hij eiwitpoeders ging verkopen? Omdat hij zich ook bezighield met krachttraining, met gezond eten en met het opbouwen van een gezond en gespierd lichaam.

Met de webshop eiwitpoeder.nl wist hij uit te groeien tot één van de grootste aanbieders van supplementen. Mitchel is echter niet iemand die stil blijft zitten, dus begon hij tijdens dat traject ook alweer met een ander traject. Hij was via via met het Paleo dieet in aanraking gekomen en wilde dit dieet graag naar Nederland halen. Zogezegd zo gedaan; hij was de eerste die Paleo in ons land ontwikkelde.

Vanaf dat moment is Mitchel van Duuren zich meer en meer met gezonde voeding, sporten en gezond leven bezig gaan houden. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot zijn interesse in het keto dieet; dit dieet heeft op dit moment eigenlijk de centrale rol in het leven van Mitchel van Duuren ingenomen.   

Het privéleven van Mitchel van Duuren

Over het algemeen weet Mitchel van Duuren zijn privéleven prima af te schermen. Wel is bekend dat hij drie kinderen heeft en deelt hij op Instagram foto’s van dingen waar hij zich mee bezig houdt.

Verder is het een redelijk gesloten boek. Zo is er op het internet ook weinig informatie te vinden over het vermogen van Mitchel van Duuren. Ook over bijvoorbeeld zijn geboortedatum kun je op het internet geen informatie vinden.

Wat mij dit zegt? Dat Mitchel van Duuren echt als ondernemer beoordeeld wil worden. Hij houdt zijn privéleven mogelijk bewust buiten beeld en dat is volledig zijn goed recht. Ik kan dit alleen maar begrijpen.

wie is Mitchel van Duuren

Wat doet Mitchel van Duuren op dit moment?

In de afgelopen jaren heeft Mitchel van Duuren dus meerdere webshops en projecten gelanceerd. Is hij daar op dit moment nog steeds mee bezig? Nou, de website eiwitpoeder.nl heeft hij voor een flink bedrag verkocht, waardoor hij zijn pijlen op andere projecten kon gaan richten.

Zo heeft hij zich in eerste instantie op het Paleo dieet gericht, maar gaandeweg begon hij zich meer en meer met het keto dieet bezig te houden. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de totstandkoming van zijn eigen bedrijf; de Keto Revolutie. Over de Keto Revolutie vertel ik je graag verderop in dit artikel meer!

Daarnaast is Mitchel van Duuren ook gestart met zijn eigen supplementen bedrijf; Foodie. Ook dit bedrijf heeft dus weer betrekking op gezond eten, krachttraining en gezond leven. Daarnaast heeft Mitchel van Duuren de domeinnaam ‘meal.com’ aangeschaft, waarmee hij ook grootse dingen van plan is.

Mitchel van Duuren is vader van drie kinderen en woont niet meer in Nederland. Nee, hij is met zijn gezin in Gran Canaria gaan wonen. Ik begreep dat hij bezig was met een verhuizing naar de VS, maar een actuele update daarover heb ik helaas niet.

Al met al is Mitchel van Duuren een typisch voorbeeld van een digitale ondernemer. Hij is niet gebonden aan tijd/locatie, hij ziet de mogelijkheden van het internet in en hij biedt online producten aan. Het meeste aansprekende onlineproduct is zonder twijfel de Keto Revolutie; daar laat ik je dan ook graag kennis mee maken in dit artikel!

Mijn persoonlijke ervaringen met Mitchel van Duuren

Zelf ben ik ook al geruime tijd actief als digitaal ondernemer. Aangezien Mitchel en ik de nodige raakvlakken hebben, hebben we met enige regelmaat contact met elkaar gehad. Over dit contact ben ik eigenlijk altijd te spreken geweest.

Mitchel is namelijk sympathiek, helpt graag andere mensen en staat open om met je mee te denken. Zo heeft hij ook met mij meegedacht over bepaalde onlineprojecten; zijn ervaring en kennis is immers goud waard.

Tijdens de afgelopen jaren heb ik eigenlijk geen negatieve ervaringen opgedaan. Dat is overigens iets wat ik ook van veel andere mensen hoor. Ook veel andere mensen, waaronder digitale ondernemers, zijn zeer te spreken over Mitchel van Duuren. Ook zij roemen zijn sympathie, zijn gedrevenheid en zijn kennis.

wie is Mitchel van Duuren

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

In deze Mitchel van Duuren wil ik – logischerwijs – ook antwoord op bovenstaande vraag geven. Het antwoord had je misschien al geraden, maar naar mijn mening is Mitchel van Duuren voor de volle 100% betrouwbaar.

Hij heeft in de afgelopen jaren een flinke naam opgebouwd. Er is hem dan ook veel aangelegen om die naam te behouden; hij kan zich dan ook geen misstap veroorloven. Gelukkig komt hij nooit in de buurt van een misstap. Hij is namelijk eerlijk, hij is transparant en hij is daardoor volledig betrouwbaar.  

Wil je graag op de hoogte van zijn (privé) leven blijven? Dan is het leuk om zijn Instagram account te volgen. Op dit Instagram account deelt hij zijn leven, maar ook bepaalde onderwerpen waar hij tegenaan loopt als digitaal ondernemer.

Al met al kan ik het volgende concluderen: Mitchel van Duuren is 100% betrouwbaar. Hij is eerlijk, hij is transparant en hij is vakkundig. Bovendien kun je op het internet veel informatie over hem vinden, inclusief tal van foto’s. Als hij iets te verbergen had, zou hij nooit zo open en transparant zijn. In mijn ogen is dat veelzeggend voor de persoon die Mitchel van Duuren is!

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

Als ik het over Mitchel van Duuren heb, heb ik het over de Keto Revolutie. Dit onlineproduct is in de afgelopen jaren eigenlijk uitgegroeid tot zijn ware metgezel. Hij is het gezicht van deze revolutie, hij is het brein achter deze revolutie en hij helpt met deze revolutie graag mensen. Maar, wat is de Keto Revolutie nou precies? En is het aan te raden om de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren te volgen? Je leest het hieronder!

wie is Mitchel van Duuren

Wat is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren precies?

In de afgelopen jaren zijn meer en meer mensen zich bezig gaan houden met hun gewicht. In eerste instantie kozen veel mensen voor het Paleo dieet, maar gaandeweg zijn meer en meer mensen voor het Keto dieet gegaan. Waarom? Omdat je met het keto dieet relatief makkelijk en snel van de overtollige kilo’s af kunt komen.

Daar heeft Mitchel van Duuren ook perfect op ingespeeld. Hij heeft namelijk de Keto Revolutie ontwikkeld; een compleet programma over het keto dieet. Met dit programma zou je in staat moeten zijn om snel gewicht kwijt te raken, om je fitter te voelen en om een krachtig lichaam op te bouwen. Wat je met de Keto Revolutie precies kunt bereiken, vind je in onderstaand lijstje terug:

                                      


Waar bestaat de Keto Revolutie uit?

Spreekt bovengenoemd verhaal over de Keto Revolutie jou wel aan? Dan is het mogelijk interessant om je direct voor deze revolutie aan te gaan melden. Ik kan me echter goed voorstellen dat je eerst wilt weten uit welke onderdelen dit programma precies bestaat.

Nou, een belangrijk onderdeel binnen de Keto Revolutie is het boek met de gelijknamige titel. In dit boek vind je meer informatie over het keto dieet, terwijl je ook stap voor stap uitgelegd krijgt hoe je met dit dieet aan de slag kunt gaan. Je kunt dit boek eigenlijk gebruiken als een handgids tijdens het volgen van het keto dieet.

Verder krijg je ook nog een Intermittent Fasting handboek geleverd. In dit boek vind je alle informatie over dit unieke dieet; een dieet waarbij je op bepaalde momenten in de week volledig vast. Juist door te vasten, kun je snel van de overtollige kilo’s afkomen. In dit boek weet Mitchel van Duuren een prima connectie te maken tussen het keto dieet en het Intermittent fasting dieet.

Tevens krijg je ook nog de volgende onderdelen meegeleverd:

  • 21 dagen Keto Revolutie kookboek: een kookboek met daarin voor maar liefst 3 weken lang keto recepten.
  • Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes: dankzij deze onderdelen heb je geen omkijken meer naar het bedenken van recepten en het aanschaffen van de bijbehorende ingrediënten.
  • Volledige Keto Revolutie Videocursus: tot slot krijg je ook nog de volledige Keto Revolutie videocursus aangeleverd. Deze cursus bestaat uit meer dan 20 video’s en kent één centraal onderwerp: het keto dieet. In deze video’s laat Mitchel van Duuren jouw uitgebreid kennis maken met dit dieet, waarna je direct aan de slag met dit dieet kunt gaan.
wie is Mitchel van Duuren

Wat vind ik zelf van de Keto Revolutie?

In deze Mitchel van Duuren review heb je al mijn persoonlijke bevindingen over hem kunnen lezen. Sluiten mijn bevindingen over de Keto Revolutie aan op die bevindingen? Ja, eigenlijk wel. Ik ben namelijk onwijs te spreken over de inhoud, de opbouw en de mogelijkheden van deze revolutie.

In mijn ogen heeft Mitchel van Duuren subliem werk afgeleverd. De Keto Revolutie is leuk om te volgen, bevat onwijs veel waardevolle informatie en draagt bij aan de gewenste resultaten. Dat blijkt ook uit de vele online beoordelingen die je over Mitchel van Duuren en de Keto Revolutie kunt vinden. Enkele van deze beoordelingen heb ik voor je hieronder neergezet:

                                                               


Mijn conclusie over Mitchel van Duuren

Zo, ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze Mitchel van Duuren review. In deze review heb je het antwoord op de vraag ‘Wie is Mitchel van Duuren?’ kunnen vinden. Daarnaast heb je ook uitgebreid kennis kunnen maken met zijn belangrijkste onlineproduct; de Keto Revolutie.

Onder aan de streep ben ik erg te spreken over Mitchel van Duuren. Hij is vakkundig, hij heeft onwijs veel ervaring, hij is zeer pienter, hij is sympathiek en hij is betrouwbaar. Al met al kan ik eigenlijk met geen kwaad woord over deze slimme digitale ondernemer spreken.

Twijfel je nog over het volgen van bijvoorbeeld de Keto Revolutie? Dat is in mijn ogen nergens voor nodig. De beoordelingen over deze revolutie zijn namelijk zeer positief, terwijl Mitchel van Duuren ook nog een garantie aanbiedt. Die garantie is eigenlijk typerend voor de man die Mitchel van Duuren is. Je kunt je zonder enig nadenken aanmelden voor één van zijn digitale producten.About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?