februari 21, 2021

Wat is de Keto Griep/Flu? Revolutionaire Oplossing!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de Keto Griep/Flu? Revolutionaire Oplossing!

In de afgelopen jaren hebben meerdere diëten flink aan populariteit gewonnen. Dit is onder meer het geval bij het koolhydraatarme dieet én ook bij het ketogeen dieet. Het laatstgenoemde dieet wordt veelvuldig gevolgd door sporters, door mensen die een heel strak lichaam willen krijgen en door mensen die rigoureus veel kilo’s kwijt willen raken.

Over het algemeen kan gesteld worden dat een ketogeen dieet prima te volgen is. Wel moet je het ketogeen dieet op de juiste manier volgen en moet je met enkele aandachtspunten rekening houden. Eén van deze aandachtspunten is dat je mogelijk last van de keto griep kunt krijgen.

In dit artikel wil ik je graag meer vertellen over de keto griep. Ik vertel je onder meer wat dit precies is, hoe je hier van af kunt komen en hoe je de vorming van keto griep in de basis kunt voorkomen. Al deze informatie vul ik ook nog aan met een handige tip met betrekking tot een geschikte cursus. Een cursus waarmee je sowieso in staat bent om op de juiste manier met een ketogeen dieet aan de slag te gaan.

Wat is een ketogeen dieet precies?

Als ik je veel informatie over de keto griep wil geven, moet ik eerst uitleggen wat een ketogeen dieet precies is. Dit is een dieet waarbij je zo min mogelijk koolhydraten en mineralen binnen mag/moet krijgen. Sterker nog; de maximale inname ligt op ongeveer 50 gram koolhydraten per dag.

Doordat je zo weinig koolhydraten binnenkrijgt, wordt jouw lichaam even flink aangepakt aan het begin van het dieet. Het advies van veel diëtisten en experts is dan ook om eerst een koolhydraatarm dieet te volgen. Als jouw lichaam eenmaal daaraan gewend is, kun je makkelijker de overstap naar een ketogeen dieet maken.

Desalniettemin loop je ook bij deze volgorde kans op verschillende bijwerkingen. Eén van de bijwerkingen is dat je last van de keto griep kunt krijgen. Dit is niet zoals de normale griep, maar is eigenlijk een stuk intenser. Ook zijn de bijwerkingen/symptomen/klachten een stuk gevarieerder.

Hoe ontstaat de keto griep?

Als je met een ketogeen dieet gaat beginnen, bestaat de kans dus dat je last van de keto griep krijgt. De keto griep is eigenlijk het gevolg van de reactie van jouw lichaam. Normaal gesproken kreeg jouw lichaam koolhydraten binnen, waaruit de energie wist te halen. Door een ketogeen dieet te volgen, krijgt jouw lichaam opeens niet meer alle koolhydraten binnen. Jouw lichaam moet daardoor wennen aan de nieuwe situatie en gaat zich min of meer verzetten.

Het gevolg van deze weerstand is dat je last van de keto griep kunt krijgen. Dit is overigens één van de mogelijke gevolgen waar je last van kunt krijgen. Elk lichaam is anders en elk lichaam reageert daardoor ook anders op een ketogeen dieet.

Al met al is de verminderde inname van koolhydraten de hoofdschuldige voor de keto griep. Tegelijkertijd krijgt jouw lichaam ook plots een stuk minder mineralen, ook wel elektrolyten genoemd, binnen. Ook hier moet jouw lichaam aan wennen, waardoor de reactie van jouw lichaam nog heftiger uit kan pakken. Dit kan mogelijk dus resulteren in het krijgen van keto griep.

Wat zijn de symptomen van de keto griep?

Ben je recent begonnen met het volgen van een ketogeen dieet? En voel je je op dit moment helemaal niet lekker? Dan is de kans groot dat je last van de keto griep hebt. Waarom deze kans groot is? Omdat vrij veel mensen hier last van krijgen én omdat je last van verschillende symptomen kunt krijgen. Als je over één of meerdere van ondergenoemde symptomen beschikt, kun je er van uit gaan dat je last van de keto griep hebt:

 • Een misselijk gevoel
 • Neiging tot braken of daadwerkelijk braken
 • Last van diarree
 • Last van constipatie; een moeizame of vertraagde stoelgang
 • Last van hoofdpijn
 • Last van pijn in de spieren en spierkrampen
 • Een bovengemiddeld verlangen naar suikers
 • Last van buikpijn
 • Last van slechte concentratie
 • Last van een slechte adem
 • Last van duizeligheid
 • Slecht tot heel slecht slapen
 • Snel een geprikkeld en/of geïrriteerd gevoel

Het is niet zo dat je van al deze symptomen last gaat krijgen. Zoals ik hierboven al aangaf, reageert elk mens anders op een ketogeen dieet. Het gevolg hiervan is dat ook elk mens anders reageert op mogelijke bijwerkingen. De kans is dus groot dat jij last van enkele van bovengenoemde bijwerkingen hebt, terwijl bijvoorbeeld jouw partner weer last van andere bijwerkingen heeft.

Hier wil ik graag nog iets belangrijks aan toevoegen: de keto griep is niet alleen van invloed op jouw lichaam, maar ook zeker op jouw gemoedstoestand. Je kunt al snel van bijvoorbeeld stemmingswisselingen en een geïrriteerd gevoel krijgen. Ook is de kans groot dat je verlangen naar koolhydraten flink aanwezig is, waardoor dit ten koste van jouw humeur kan gaan.

Houd er in ieder geval rekening mee dat de keto griep voor enkele (flinke) gevolgen kan zorgen. Het is aan jou om deze gevolgen te overwinnen en om door te zetten. Als je de keto griep in eerste instantie weet te overwinnen, is de kans groot dat je op termijn veel overtollige kilo’s kwijt gaat raken.

de-keto-griep

Hoe kun je van jouw klachten afkomen?

Merk je dat je lichaam op dit moment flink aan het protesteren is? Weet je daardoor nagenoeg zeker dat je last van de keto griep hebt? Dan wil je ongetwijfeld zo snel mogelijk van de klachten afkomen. Om zo snel mogelijk van deze klachten af te komen, is het aan te raden om met de Keto revolutie aan de slag te gaan.

In het restant van dit artikel wil ik je graag nader kennis laten maken met de Keto revolutie. Zo bespreek ik in het kort wat dit precies is, wat je aan de Keto revolutie kunt hebben, wie de Keto revolutie ontwikkeld heeft én wat je moet betalen voor dit online product.

Overigens heb ik op dit gebied sowieso nog één tip voor je: probeer vol te houden. De eerste periode is het echt even doorzetten, maar al snel merk je dat jouw lichaam aan het ketogeen dieet begint te wennen. Als dat eenmaal het geval is, ben je in ketose gekomen. Vanaf dat moment kun je echt snel van jouw overtollige kilo’s af gaan komen.

Lees ook: De Keto Revolutie review & ervaring

Wat is de Keto revolutie precies?

In dit artikel heb je kennis kunnen maken met de keto griep. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, raad ik je sowieso de Keto revolutie aan. Dit is een all-in-one pakket waarmee je op de juiste manier met een ketogeen dieet aan de slag kunt gaan.

In het Keto revolutie programma vind je allerlei tips, de juiste gerechten en nuttige informatie voor het volgen van een ketogeen dieet. Graag vertel ik je hieronder meer over de verschillende boeken die in het Keto revolutie programma aanwezig zijn.

De Keto Revolutie

In het meest uitgebreide boek binnen het Keto revolutie programma vind je een uitgebreid stappenplan terug. een stappenplan waarmee je op de juiste manier met een keto dieet van start kunt gaan én waarmee je het volgen van het ketogeen dieet vol weet te houden.

Ook wordt in dit boek benoemd wat de belangrijkste voordelen van een ketogeen dieet zijn. Eigenlijk kun je met dit boek dus kennis maken met het ketogeen dieet én vervolgens op juiste manier van start gaan met een dergelijk dieet.

Het boek 21 dagen Keto revolutie kookboek

In dit boek vind je allerlei heerlijke en gezonde gerechten terug. Deze gerechten zijn stuk voor stuk relatief makkelijk te bereiden en bevatten weinig tot geen koolhydraten. Dat laatste is uiteraard het belangrijkste tijdens het volgen van een ketogeen dieet.

Het Intermittent Fasting handboek

In de afgelopen jaren is het Intermittent Fasting dieet ook steeds populairder geworden. In het Keto Revolutie programma vind je ook een boek dat zich volledig op dieet richt. In dit boek vind je allerlei informatie over dit specifieke koolhydraatarme dieet, inclusief tal van handige tips. In dit handboek lees je onder meer dat het tijdstip van eten onwijs belangrijk is. Als je elke dag op de juiste tijdstippen de maaltijden nuttigt, kun je ook relatief snel van de overtollige kilo’s afkomen.

Keto Revolutie videocursus

Je krijgt niet alleen tal van boeken meegeleverd, maar ook een uitgebreide videocursus. In deze videocursus vind je meer dan 20 video’s van de ontwikkelaar terug. In deze video’s legt hij onder meer uit wat het ketogeen dieet is, wat de voordelen van dit dieet zijn en hoe je met dit dieet direct aan de slag kunt gaan.

Opvallend vind ik dat de maker van deze video’s bewust ervoor kiest om veel vergelijkingen te maken. Zo wordt het ketogeen dieet vergeleken met onder meer het Paleo dieet en het dieet van Atkins. Juist door dergelijke vergelijkingen te maken, krijg je echt een duidelijk beeld van datgene wat een ketogeen dieet is.

Naar mijn mening is deze videocursus het meeste waardevolle onderdeel van de Keto revolutie. Dit komt ongetwijfeld doordat de video’s leuk zijn om te volgen, doordat je meer dan 20 video’s kunt bekijken en doordat tal van onderwerpen de revue passeren. In mijn ogen sluit deze videocursus daardoor ook prima aan op de hierboven beschreven boeken.

de-keto-revolutie

Maaltijdplanning en boodschappenlijstjes

Tot slot krijg je ook nog de beschikking over maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes. Dankzij deze extra ‘service’ hoef je niet zelf meer na te denken over bijvoorbeeld de boodschappen die je moet doen. Het enige wat je hoeft te doen, is dit boodschappenlijstje naar de supermarkt mee te nemen.

Daarbij geniet je direct van het volgende voordeel: je koopt echt alleen datgene wat op het boodschappenlijstje staat. Meerdere onderzoeken hebben immers uitgewezen dat het maken van een boodschappenlijst de kans op impulsieve aankopen flink verkleind! 

Wie heeft de Keto Revolutie ontwikkeld?

Het mag duidelijk zijn; het Keto revolutie programma is een uitgebreid en veelbelovend programma. Persoonlijk ben ik zeer te spreken over dit programma, waarbij eigenlijk alle lof uit zou moeten gaan naar Mitchel van Duuren. Hij is namelijk de ontwikkelaar én bedenker van de Keto revolutie.

Wie is Mitchel van Duuren precies? Nou, Mitchel van Duuren is een vrij bekende naam in de wereld van diëten is ons land. Hij is namelijk de eigenaar van het bedrijf Elk hap telt en hij heeft ook als één van de eerste het Paleo dieet naar ons land gehaald.

In de afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in het Paleo dieet. Zo heeft hij 6 boeken over dit dieet geschreven; deze boeken zijn vrij populair gebleken. Mitchel van Duuren had echter door dat er een ander dieet nog interessanter was; het ketogeen dieet.

Hij is zich daardoor ook in dit dieet gaan verdiepen. Dat heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen, aangezien Mitchel van Duuren met de Keto revolutie een geweldig programma op de markt heeft weten te brengen. Dit programma is niet alleen uitgebreid, maar is ook van een hoogstaand niveau.

mitchel-van-duuren

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Kun je met een gerust hart één van de online producten van Mitchel van Duuren aanschaffen? Ja, zeker. Over de betrouwbaarheid van Mitchel van Duuren hoef je je echt geen zorgen te maken. Hij heeft in de afgelopen jaren namelijk bewezen dat hij niet alleen betrouwbaar is, maar ook nog eens super sympathiek is.

Dat heb ik zelf ook mogen ondervinden. In de afgelopen periode heb ik meermaals vluchtig contact met Mitchel gehad, waarbij ik aan alles merkte dat hij zeer sympathiek is. Ook merkte ik dat hij zeer bevlogen in zijn vak is en dat hij dolgraag andere mensen wil helpen. Met het uitbrengen van de Keto revolutie probeert hij ook echt om veel mensen te helpen.

Wat vinden andere mensen van de Keto revolutie?

 Ben ik als enige te spreken over de Keto revolutie? Nee, dat is zeker niet het geval. Als je op het internet naar de beoordelingen over dit online programma kijkt, zie je louter positieve beoordelingen naar voren komen. Veel mensen geven aan dat zij veel kilo’s kwijtgeraakt zijn én dat zij een stuk minder last van de keto griep hebben (gehad).
de-keto-revolutie-ervaring
de-keto-revolutie-ervaring2

Onder meer deze twee beoordelingen spreken wat mij betreft tot de verbeelding. Beide recensenten geven aan dat zij de nodige kilo’s kwijt zijn geraakt en dat zij dus zeer tevreden zijn. Vergelijkbare reviews vind je overigens veelvuldig op het wereldwijde web terug!

Wat kost de Keto Revolutie

Wil jij graag voorkomen dat je last van de keto griep gaat krijgen? Of wil je zo snel mogelijk afstand nemen van de klachten die je op dit moment ervaart? Dan is het zeker aan te raden om met de Keto revolutie aan de slag te gaan.

Voor dit online programma betaal je een bedrag van slechts 37 euro. Normaal gesproken moet je 97 euro voor dit programma betalen, maar Mitchel van Duuren biedt tijdelijk een flinke korting aan.

In mijn ogen is dit in ieder geval een geweldige prijs. Daarnaast hoef je je over garantie en dergelijke ook geen zorgen te maken. Mitchel houdt zich namelijk netjes aan de wettelijke bedenkperiode van 14 dagen.

Keto griep vs. Keto revolutie

Ga je met de Keto revolutie de keto griep verslaan? Ja, daar ben ik echt van overtuigd. Uit eigen ervaring weet ik dat de keto griep verschrikkelijk is, maar uit eigen ervaring weet ik ook dat de Keto revolutie onwijs waardevol is. Ik heb in ieder geval veel geleerd van dit online programma en ik heb mijn gestelde doelen weten te behalen.

Dit alles zorgt ervoor dat ik hedendaags aan iedereen de Keto revolutie van harte aanraad. Voor het bedrag van slechts 37 euro kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Wil je ook van jouw keto griep afkomen of wil je de keto griep überhaupt voorkomen? Middels deze link kun je je direct aanmelden voor de Keto revolutie!

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?