​​​​Hoe Kun Je Afvallen?

Hoe kun je afvallen” is een vraag die voor vele mensen niet te beantwoorden is. Toch kun je op een relatief makkelijke manier afvallen.

Weinig mensen kennen namelijk ”de formule” om af te vallen. Ze schakelen dure personal trainers in die jou dit komen vertellen en ervoor zijn dat je niet opgeeft.

Hoe je kunt afvallen is heel simpel: minder eten dan je dagelijks nodig hebt!

Wat bedoel ik hiermee? Jij, ik en elk ander persoon heeft een dagelijkse behoefte. Deze behoefte is een calorieaantal wat we binnen moeten krijgen om op gewicht te blijven.

Je valt dus niet af en komt ook niet aan als je dit aantal dagelijks haalt. Dit noemen ze ook wel je TDEE.

Als je af wil vallen dan zul je dus dagelijks minder moeten eten dan je dagelijkse behoefte.

Voorbeeld: Jouw dagelijkse behoefte is 2.500. Dit moet je dus eten om op gewicht te blijven. Als je hier 300 calorieën onder gaat zitten – dus op 2.300 – dan zul je afvallen.

Zo simpel is het! Als je aan wil komen dan ga je dus 300 calorieën boven 2.500 zitten.

Dit hoef je niet allemaal in je hoofd te onthouden. Hier heb je handige apps voor zoals MyFitnessPall.

Je hoeft dus ook niet perse te sporten om af te vallen. Als je maar minder calorieën binnenkrijgt dan je nodig hebt. Als je sport zorg je ervoor dat je dagelijkse behoefte hoger wordt.

Je lichaam heeft dan namelijk meer calorieën en energie nodig om te kunnen herstellen. Als je dagelijkse behoefte eerst 2.500 was kan hij zomaar 2.800 of hoger worden als je begint met sporten.

Als je dan nog steeds 2.300 calorieën blijft eten hanteer je een enorm calorietekort waardoor je af zult gaan vallen.

De methode die ik altijd gebruik is droog trainen. Maar ook niet zomaar droog trainen. Als ik wil afvallen kan ik nog steeds pizza eten en af en toe een biertje drinken.

Dit heb ik geleerd door een protocol te volgen. Als je hier meer informatie over wil dan adviseer ik je dit artikel eens te lezen:

(Kies op basis van sekse)

hoe-kun-je-afvallen

Heb Jij Jouw GRATIS E-Book Fat Killer Secrets Al Gedownload?