oktober 23, 2020

Het Testoplan Review: Testosteronwaarden Verhogen? + Ervaring!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Het Testoplan Review: Testosteronwaarden Verhogen? + Ervaring!

Tijd voor weer een review, en wat voor een: Het Testoplan review van Jochum Smid.

Het is geen geheim meer dat je testosteronwaarden een enorme invloed hebben bij het opbouwen van meer spiermassa. Daarnaast draagt het ook bij aan de algehele kwaliteit van je leven!

Mensen met een laag testosteron level doen er enorm goed aan om deze te verhogen. Niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor het gevoel...

Heb je:

 • Een tekort aan kracht en spiermassa?
 • Weinig zelfvertrouwen en motivatie?
 • Veel vetopslag op de buik en rondom de heupen?
 • Een laag libido en dus slechte prestaties in de slaapkamer?
 • Minimale prestaties in de gym?
 • Weinig energie?

Dan is het enorm verstandig en noodzakelijk dat je gaat werken aan het verhogen van je testosteronwaarden. In het Testoplan e-book leer je hoe je dit op een natuurlijke manier doet, maar werkt het ook?

Ontdek het in deze Testoplan review!

Het Testoplan Review Video

Binnenkort komt hier mijn Testoplan review video!

Insert Video

Wat is Testosteron & waarom zou je dit willen verhogen?

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon en het is zelfs de belangrijkste. Dit hormoon zorgt ervoor dat een embryo zich als man ontwikkeld. Zonder dit hormoon ontwikkeld het zich dus als een vrouw.

De testosteronwaarden zijn voor de puberteit nog laag. Tijdens de pubertijd schieten deze waarden omhoog naar volwassen waarden.

Ook vrouwen hebben testosteronwaarden, maar wel een stuk lager als mannen. In deze video hieronder leer je waarom het zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat je testosteronwaarden op niveau zijn.

Meer spiermassa opbouwen

Een van de grootste voordelen van een hoog testosteronwaarden is dat je meer spiermassa op kunt bouwen. Dit komt doordat een hoog testosteron level de aanmaak van spiereiwitten verhoogt. Daarmee verhoogt het ook de vetvrije lichaamsmassa.

Ook is het zo dat het je basaal rustmetabolisme verhoogt. Dit is de hoeveelheid energie die je in ruststand verbruikt. Dit zorgt er dus voor dat je sneller vet zal verliezen. Tijdens droog trainen is dit zeer wenselijk.

Daarnaast blijf je tijdens een periode van spiermassa opbouwen ook droger. En als laatste put het je glycogeen voorraden minder uit tijdens de training.

Ik heb het Testoplan gekocht om meer spiermassa op te bouwen en dus het maximale uit mijn trainingen te halen.

Meer vet verbranden

Een hoog testosteronspiegel draagt ook bij aan de verbanding van vet. Mensen met een te laag testosteronspiegel hebben vaak een hoger vetpercentage en slaan dit op, op de billen en de heupen.

Meer energie & vrolijker in het leven staan

Bij het verhogen van je testosteronwaarden zal je ook meer energie krijgen en daardoor ook fijner in het leven gaan staan. Er zijn veel mensen die niet meer gemotiveerd zijn en eigenlijk ''geen zin hebben'' om dingen te doen.

Dit is een van de tekenen dat je testosteron levels laag zijn. 

Verhoogd libido

Het kan ook zo zijn dat je een laag libido hebt of dat je erectieproblemen hebt. Ook dit kan te maken hebben met een te lage testosteronspiegel.

Een verhoogd libido is ook een van de effecten wat een verhoging in je testosteronwaarden mee kan brengen.

Wat is het Testoplan?

Het Testoplan is een e-book dat is ontwikkeld door de biochemicus ''Jochum Smid'', hier zo meer over.

Het boek bestaat uit 75 bladzijde die letterlijk van boven tot beneden volgeschreven staan. Het fundament van het boek is gebaseerd op meer dan 1.000 studies en wetenschappen.

Het zijn dus stuk-voor-stuk bewezen methodes om je Testosteronwaarden te verhogen. Het mooiste is nog dat alles op een natuurlijke manier is.

Geen gekke methodes of grijze gebieden. Gewoon simpelweg optimalisatie van je levensstijl, het gebruik van de juiste supplementen en het toepassen van werkende principes uit de wetenschappelijke onderzoeken.

Ik weet genoeg en ga direct aan de slag met het plan!
het-testoplan-review

Een Testosteron Booster kopen is toch veel makkelijker?

Het kopen van een Testosteron Booster is zeker makkelijker, maar werken doet het niet. Geen enkele legale T-Booster, zoals ze het ook wel noemen, is bewezen of gebaseerd op wetenschap.

Mensen die dit kopen, gooien eigenlijk maar een hoop gebakkenlucht hun lichaam in. Testosteron levels verhogen doet het niet, dus wat doet de stof dan wel... niemand lijkt dit te weten!

Ik kan je dus sterk afraden om een T-booster te kopen. Ga aan de slag met de natuurlijke manieren en supplementen om ervoor te zorgen dat je lichaam zelf een testosteron boost aanmaakt.

Dit doe je dus met het Testoplan.

Wie is Jochum Smid eigenlijk?

Jochum Smid is biochemicus en tevens ook eigenaar van natuurlijkpresteren.nl.

Hij heeft een Bachelor of Applied Science gevolgd en afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Daarnaast heeft hij ook een NCOI opleiding in online marketing en social media afgerond.

Zij opleiding aan de Avans Hogeschool is de aanzet tot het maken van het Testoplan. Om te leren hoe je zo'n product moet vermarkten heeft hij de marketing opleiding gevolgd.

Smid is verder ook gespecialiseerd in gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. Zijn doel is om mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven door technieken die op wetenschap gebaseerd zijn en dus echt werken!

Het Testoplan is 8 maanden lang in ontwikkeling geweest en sinds enkele maanden beschikbaar voor het grote publiek.

Jochum heeft inmiddels al meer dan 500 mensen geholpen door middel van het Testoplan. Dat zegt al genoeg over de waarde van dit protocol. 

jochum-smid-testoplan

De opbouw van het Testoplan en mijn mening

Goed, het Testoplan zelf. Het boek is opgebouwd in 5 grote delen. Deze delen bespreek ik graag los even met je om ook mijn ervaring hiermee te delen.

Ik vind zeker niet alles geweldig, maar het grootste deel wel. Je krijgt ook gewoon mijn ongezouten mening, zodat je straks zelf kunt beslissen of het boek wel of niet wat voor jou is!

#1: wat zijn hormonen

Laat ik beginnen met zeggen dat Jochum een goede opbouw aan heeft gehouden in zijn boek. Je gaat dus eerst echt een fundament bouwen en snappen wat hormonen zijn en wat ze doen.

Door de theorie goed te snappen, snap je straks ook waarom je bepaalde dingen wel en juist niet moet doen. Onderstaand heb ik een screenshot bijgevoegd van een bladzijde uit het boek. Zo krijg je een goed idee van het niveau van het Testoplan.

Persoonlijk vind ik het interessant om dit allemaal goed te snappen, omdat ik zelf heel erg geïnteresseerd ben in deze wereld. Ik heb hier niet voor niks een website over.

Maar ik kan mij ook goed voorstellen dat je denkt: het zal allemaal wel, wat moet ik doen om mijn testosteronwaarden te verhogen?

Als je zo denkt dan zijn de eerste 3 hoofdstukken niet heel interessant voor jou. Dan heb je meer aan hoofdstuk 4 en 5, maar ik neem aan dat je ook wilt snappen waarom je bepaalde dingen doet!

Nog een opmerking, en dat vind ik een nadeel, is dat er niet heel veel illustraties te vinden zijn. Hierdoor zijn het vaak enorme lappen tekst die niet heel fijn weglezen. Maar goed, als dat het enige is ;-)!

het-testoplan-review-wat-zijn-hormonen.PNG

#2: wat is testosteron?

Als je eenmaal duidelijk hebt wat hormonen zijn, dan ga je aan de slag met het volgende deel en dat is volledig snappen wat testosteron is.

Je leert hoe je kan herkennen of je een testosteron tekort hebt en hoe dit dan kan komen. Er zijn ook verschillende varianten van testosteron, uiteraard leer je hier ook alles over.

Dit stuk is overigens wel goed ondersteund met tabellen en illustraties.  Het is wederom een interessant hoofdstuk voor de mensen die hier ook interesse in tonen.

#3: de invloed van testosteron

Hoofdstuk 3 is het laatste hoofdstuk dat echt puur en alleen maar theorie is. Door het lezen van dit hoofdstuk wil je ook echt graag aan de slag gaan met het verhogen van je waardes.

Testosteron heeft namelijk echt belachelijk veel invloed op je leven. Als dit niveau te laag is dan is de kwaliteit van je leven ook slecht. Je leest er alles over in dit derde hoofdstuk.

het-testoplan-review-inhoud.PNG

#4: testosteron verhogen 

Hoofdstuk 4 is eindelijk praktisch. Nu ga je echt leren wat je ook daadwerkelijk kan doen om je testosteronwaarden op een natuurlijke manier te verhogen.

Het hoofdstuk is verdeeld in 11 verschillende stappen. Eerst leer je de theorie van de stap, je leert hoe het kan bijdragen en wat je hiervoor moet doen.

Het mooie is dat veel van deze stappen ook te maken hebben met trainen en meer spiermassa opbouwen. Zo kun je de theorie direct in praktijk omzetten.

Er zitten een aantal zeer interessante punten tussen waar ik werkelijk nog geen weet van had. Het zijn allemaal geen 'wonderstappen', maar wel allemaal kleine stapjes die samen iets heel groots te weeg kunnen brengen.

Hoofdstuk 4 is eigenlijk waar het allemaal om draait dus dit is vanzelfsprekend, in mijn optiek, ook het meest waardevolle hoofdstuk. Een hoofdstuk dat goed opgevolgd wordt met het vijfde hoofdstuk.

#5: supplementen gids voor testosteron (de bonus)

Er bestaan namelijk ook genoeg natuurlijke supplementen die bijdragen aan het verhogen van je t-levels. Dus door alle 11 de stappen te combineren met de juiste supplementen, haal je het maximale uit je testosteron levels.

Het mooie aan het Testoplan en ook dit gedeelte is dat alles onderbouwd wordt met wetenschappelijke onderzoeken. Deze kun je terugvinden aan het einde van het boek.

Alle supplementen die zouden kunnen helpen worden uitvoerig behandelt. De supplementen die sowieso werken, maar ook de supplementen die schijnen te werken, maar waar nog geen bewijs van is.

Zo kun je dus zelf proberen of dit voor jou werkt of niet. Dit is overigens de bonus die je ook op de website ziet staan, de supplementengids.

het-testoplan-review-inhoud-2.PNG

Mijn ervaring met het Testoplan: werkt dit nou echt?

Het verhogen van je testosteronwaarden duurt even. Dit is niet van de een op de andere dag gedaan, maar ik merk zeker al wel verschillen.

Inmiddels ben ik zo'n 8 weken bezig en hou ik mij dagelijks aan alle stappen en neem ik de supplementen.

Hierdoor merk ik dat ik zichtbaar meer energie heb, waardoor de kwaliteit van mijn trainingen ook absoluut omhoog zijn gegaan. Dit alleen al resulteert in meer spieropbouw.

Daarnaast werkt ook het verhoogde t-level aan meer spiermassa. Een echt verschil zie ik nog niet qua spiermassa, want dit duurt altijd langer.

Als je merkt dat je sterker wordt dan ga je ook groeien. Ik ben zeker sterker aan het worden dus ik weet ook zeker dat ik groter aan het worden ben. Wellicht zie ik dit nog niet echt goed, omdat ik ook aan het bulken ben.

En het is niet bepaalt een 'clean bulk'. Er komt dus redelijk wat vet mee, wat eigenlijk ook niet goed is voor het testosteronlevel!

Al met al: zeer tevreden met het boek!

Ik weet genoeg en ga direct aan de slag met het plan!

Ervaringen van andere consumenten

Er zijn genoeg ervaringen van andere consumenten met het Testoplan. Het boek krijgt gemiddeld een 9,3 uit ruim 500 ervaringen. 

Hieronder enkele testimonials van consumenten:

Merijn zegt: Het testoplan is echt enorm waardevol voor mij! Echt al heel lang last van vermoeidheid en de kilo's gingen er maar niet af. Met jullie methode heb ik al veel "ongezonde" gewoonten uit mijn leven verbannen en ik merk al echt een groot verschil.. Ik ben er nog niet, maar ik ga er zeker mee door!

Voor hem heeft het dus vooral geholpen om meer energie te krijgen en de gewenste kilo's af te vallen. Hieronder nog wat ervaringen:

Rayan zegt: Altijd heel fit geweest, maar merkte de laatste dat ik een buikje begon te krijgen en dat ik steeds vaker moe ben. Via internet veel onderzoek gedaan en zo kwam ik bij een te laag testosteron uit. Zodoende heb ik jullie stappenplan gekocht om hier wat aan te doen en ben er echt heel tevreden over. Veel informatie, goed leesbaar en pas het nu al 1 maand toe. Ik merk al een wereld van verschil! Alleen het eten blijft nog lastig... maar dat komt goed. Jullie horen nog van me. als je twijfelt... gewoon doen!

Er zijn ook mensen die het niet helemaal perfect vinden, zoals ik, maar er wel extreem veel waarde uit halen. Lees bijvoorbeeld de reactie van Barry eens:

Barry zegt: Eerlijk gezegd vond ik het plan soms moeilijk te lezen (soms veel moeilijke namen), maar heb veel opgezocht op google. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en heb alles toegepast. Op dit moment merk ik veel verschil in energie en begint mijn buik platter te worden.... Ook in de sportschool krijg ik hulp en gebruik jullie tips voor rust en intensiteit. Echt een aanrader voor iedere man. Groeten, Barry
het-testoplan-ervaringen

Voor wie is het Testoplan geschikt?

Het Testoplan is uiteraard geschikt voor een ieder die zijn testosteronwaarden wil verhogen. Maar er zijn wel specifieke groepen waar het plan perfect voor is. Dit zijn:

 • Krachtsporters die meer energie willen en meer spiermassa op willen bouwen dan ze momenteel kunnen
 • Mensen die willen afvallen, want een hoog testosteronspiegel zorgt ervoor dat je sneller vet kan verliezen
 • Mensen met zwaar of uitputtend werk, want je krijg meer energie dankzij deze methodes
 • Oudere mannen met een verlaagd libido

Ga bij jezelf na of het voor jou van nut kan zijn om je testosteronlevels te verhogen. Als dit het geval is dan is het echt aan te raden om met het Testoplan aan de slag te gaan.

Dit is uiteindelijk de enige manier om op lange termijn een verhoogde testosteronspiegel op te bouwen. T-boosters werken niet en testosteron injecteren heeft veel nadelige gevolgen op lange termijn.

Voor- & Nadelen van het Testoplan

 • Gebaseerd op wetenschap dus werkt het 100%
 • Verhoging in spiermassa en kracht
 • Minder vetopslag rondom de heupen en de buik
 • Simpel stappenplan, zodat je direct kan werken aan het verhogen van je testosteronlevels 
 • Ontzettend duidelijk en uitgebreid uitgelegd 
 • Veel meer energie, gezonder en lekkerder in je vel zitten
 • Natuurlijke methodes om je testosteronwaarden te verhogen
 • Goedkope prijs voor een volledige gids als deze
 • Weinig ondersteuning met afbeeldingen, daardoor zijn het enorme lappen tekst
 • Het duurt even voordat je resultaten gaat merken

Het Testoplan review: conclusie

Het verhogen van je testosteronlevels is noodzakelijk als je de kwaliteit van je leven in het algemeen wilt verhogen. Het Testoplan is hier de perfecte gids voor.

Je leert exact de manieren die je kan gebruiken om op natuurlijke manier je testosteronwaarden te verhogen. Daarnaast krijg je een exacte lijst van natuurlijke supplementen die je hiervoor kunt gebruiken.

En het mooiste: allemaal gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Het werkt dus echt en bij mij begint het zijn vruchten ook al af te werpen.

Mijn libido is hoger en ik bouw weer meer spiermassa op. Wil jij ook meer energie, een verhoogd libido, meer spiermassa opbouwen en gewoon lekkerder in je vel zitten?

Ga dan direct aan de slag met het Testoplan!

het-testoplan-review

De prijs van het Testoplan

Het Testoplan is normaliter te koop voor €144,- euro. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit een vrij forse prijs vind. Gelukkig kun je via de tijdelijke actiepagina aan de slag gaan voor een kleine €39,- euro.

Dit is natuurlijk een echte no-brainer, zeker als je eenmaal merkt wat het je oplevert!

Krijg ik nog garantie?

Absoluut! Je krijgt een niet-goed-geld-terug garantie. Als je dus niet tevreden bent met het boek dan kun je Jochum Smid gewoon een mailtje sturen en krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Dit getuigd natuurlijk van enorm veel waarde en geloof in het product!

Hopelijk heeft deze Testoplan review jou een goed beeld gegeven en kan je nu een weloverwogen keuze maken. Nog vragen? Laat een reactie achter onder deze Testoplan review.

Het Testoplan

9.7

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Opties

9.0/10

Support

10.0/10

Werking

10.0/10

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?