november 13, 2020

Gespierde God [PDF] Review: Barslecht Of Baanbrekend?!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Gespierde God [PDF] Review: Barslecht Of Baanbrekend?!
gespierde-god-review-ervaringen

Het inmiddels beruchte boek 'Gespierde God' wint weer terrein in het spiermassa opbouwen landschap. Voor mij reden genoeg om hier eens een kritische review over te schrijven.

Met het boek beloven ze je dat je in 8 weken een goddelijk gespierd lichaam kan kweken. Klinkklare onzin natuurlijk, dit is absoluut niet mogelijk in maar 8 weken.

Althans, zo veel spiermassa opbouwen dat je een gespierde god wordt is niet mogelijk. Wat wel kan is je vetpercentage verlagen en binnen 8 weken al je spieren tevoorschijn laten komen.

Is dit ook waar ze de focus op leggen in deze Gespierde God PDF? Wacht nog even alvorens je besluit om het boek te gaan kopen... er zit namelijk nog een behoorlijk addertje onder het gras.

1.0 Gespierde God review samenvatting

Met de aanschaf van het Gespierde God boek doen ze geloven dat je binnen 8 weken een gespierde god kan worden. Ze vertellen alleen niet dat je dit gaat doen door je vetpercentage te verlagen.

Oftewel: je gaat simpelweg de spieren laten zien die je nu al hebt. Het is ook niet mogelijk om in 8 weken tijd een paar kilo droge spieren op te bouwen.

Je krijgt trainings- en voedingsschema's en leert ook hoe je ze zelf kunt maken, maar hier houd het wat mij betreft op met de goede punten.

De informatie in het boek is veroudert, het zijn hele lappen tekst met geen afbeeldingen en er zijn nooit nieuwe updates die wel belooft worden.

Daarnaast laten ze ook nog eens 'stiekem' een abonnement doorlopen na aanschaf. Als je dit niet opzegt ben je €20,- euro per maand kwijt aan vrijwel niks.

Gespierde God kopen kan ik daarom ook afraden en dat is dan ook de reden voor deze review. Een goed alternatief is het Spiermassa Protocol Mannen. Dit is een product van de Droog Trainen Academie; die wel transparant zijn en waar je gewoon de gezichten van ziet.

Bovendien houden zij de producten altijd up-to-date en helpen zijn je persoonlijk naar je doelen toe. Dit met veel realistischere doelen.

Lees mijn Spiermassa Protocol Mannen review als je dit interessant vindt!

2.0 Ik wilde zo snel mogelijk gespierd worden

Net als veel mannen was ik gewoon op zoek naar een manier om snel gespierd te worden. Maar alles wat je snel wilt, gaat meestal niet lukken of je trapt in de marketingtrucjes van verkopers.

''Snel gespierd worden'' of ''snel rijk worden'', vergeet het maar. Alles heeft tijd nodig en hier is consistentie een van de belangrijkste factoren voor succes.

Elke dag een beetje doen wint het altijd van af en toe heel veel doen. Maar goed, met de intentie om zo snel mogelijk een ''gespierde god'' te worden; ging ik op zoek.

Ik zag namelijk steeds meer jongere gasten net beginnen met sporten en binnen no-time enorm gespierd zijn. Dit moet mij dan toch ook lukken?

De zoektocht duurde voort. Allerlei trainingsschema's proberen van andere sporters, verschillende diëten proberen van andere sporters en zo bleef ik doorgaan.

Tot ik er achter kwam dat het werkelijk 0 zin heeft om schema's van andere mensen te gebruiken. Deze schema's zijn namelijk gemaakt voor hunzelf en niet voor mij.

Daarom werkt het niet...

3.0 Heb jij wat aan een e-book om gespierd te worden?

De vraag is: heb jij wat aan een e-book om gespierd te gaan worden? Die vraag moet je eigenlijk aan jezelf stellen. Wat zijn je doelen?

Wil je juist vet verliezen en hierdoor je spieren laten zien of wil je echt groter worden en spiermassa op gaan bouwen. Hou dan wel in gedachte dat je ook wat vetmassa aan gaat komen.

Hoe dan ook, als je een man bent die meer spiermassa op wil gaan bouwen dan zou je met dit e-book goed moeten zitten.

gespierde-god

4.0 Toen kwam ik het PDF Gespierde God tegen...

Ik kwam toen namelijk het Gespierde God e-book tegen. In 8 weken een gespierde god worden door het lezen van een e-book leek mij wel wat. Want hoe veel makkelijker wil je het gaan krijgen?

Vrijwel direct besloot ik om aan de slag te gaan met het boek, want de prijs is absoluut niet al te hoog. Al snel kwam ik erachter dat ik een verkeerde keuze gemaakt had...

Je ontdekt in de volgende alinea's waarom.

4.1 Je gaat aan de slag op 3 vlakken

Laat ik beginnen met wat wel goed is aan het boek. Je gaat werken op 3 verschillende vlakken, de belangrijkste vlakken als het aankomt op resultaten behalen in de sportschool.

Namelijk:

 • Training
 • Voeding
 • Rust

Als je deze 3 elementen juist weet te combineren, dan heb je echt goud in handen. Je leert ook hoe je schema's zelf en dus gepersonaliseerd kan maken.

Dus op zich is de kern van het boek goed. Je leert wat je moet leren. Maar...

4.2 Enorme lappen tekst, zonder afbeeldingen

Wat direct opvalt is dat het boek bestaat uit enorme, saaie, lappen tekst zonder enig ondersteunend materiaal. Je vind dus amper een afbeelding terug om bijvoorbeeld iets verder uit te leggen.

Hierdoor kom je ook ontzettend slecht door het boek heen. Het is gewoon een saai PDF bestand waar je helemaal gek van word als je dit langer dan 5 minuten aan het lezen bent.

4.3 Informatie is verouderd 

Daar komt ook nog is bij dat de informatie die in het boek te vinden is, ontzettend verouderd is. Dit merk je aan de onderzoeken die gebruikt worden en aan de manier van schrijven over bepaalde onderwerpen.

De kern is nog steeds wel oké, maar alles eromheen is wat mij betreft zo baggerslecht. Daarom raad ik je ook absoluut aan om het Spiermassa Protocol Mannen te checken. Dit is een veel beter alternatief.

oude-boeken

4.4 Snel gespierd worden is een leugen

Snel gespierd worden in 8 weken is ook feitelijk gezien een leugen. Je gaat helemaal niet gespierder worden met het e-book, je gaat het vet weghalen om de spieren die je al hebt te laten zien.

Het is niks anders als afvallen of droog trainen. Natuurlijk train je ook, maar als je in een calorietekort zit dan bouw je geen spiermassa op.

4.5 Nooit nieuwe updates

Verder worden er nieuwe updates belooft. Als koper krijg je hier levenslang toegang tot. Nou; ik ben een hele tijd in het bezit van het boek, maar heb nog nooit een update voorbij zien komen.

Ook dit is dus een leugen. Het klopt echt van geen kant en helaas lijken nog veel mensen vandaag de dag in de trucjes van 'Glen Goossens' te trappen. Ik denk dat dit een pseudoniem is en dat Oscar Helm hier gewoon achter zit.

De manier van schrijven is exact hetzelfde, net als de salespage van producten van Oscar. Bovendien is 'Glen Goossens' zogenaamd gastblogger op de website van Oscar Helm; geloof jij het?

4.6 Je wordt voor de gek gehouden wat betreft de prijs

Ohja, nog zo'n puntje. Het boek zelf is niet duur. Je betaalt €39,97 en krijgt een garantie van 60 dagen. Best prima lijkt me zo toch?

Maar dan krijg je nog even de kleine lettertjes die veel mensen niet lezen: '' Eerste maand GRATIS (digitale bonus 2), daarna € 19,97 per maand via automatische afschrijving - met de eerste betaling geef je toestemming ''.

Met het kopen van het boek geef je dus automatisch akkoord voor een maandelijkse incasso van €19,97. Dit loopt door tot je het opzegt.

Pas als je kiest voor het boek zonder bonussen, dan vervalt het abonnement.

U bent gewaarschuwd!

Angry Go Home GIF by Salman Khan Films

5.0 Gespierde God ervaringen

Er zijn zat ervaringen te vinden met Gespierde God. Het boek bestaat tenslotte al een hele tijd. Er zijn positieve, maar ook zeker negatieve recensies te vinden.

Om je wat zoekwerk te besparen heb ik de beste recensies even tussen alle zooi uitgehaald. Je ziet en leest ze hieronder.

5.1 Ervaringen van andere kopers

Ervaringen van andere kopers zijn niet echt te vinden. Op de salespage vind je enkele geschreven reviews, maar of die ook daadwerkelijk door kopers geschreven zijn, durf ik niet te zeggen.

Zie hier:

gespierde-god-ervaringen.PNG

5.2 Ervaringen van goede reviewers 

Ik zie dat er een groot verschil is tussen de reviewers in Google. Hier kun je direct zien welke websites schrijven puur en alleen om geld te verdienen en welken wel eerlijk zijn.

Zo heb je 'Timo van bgreat' die het product helemaal geweldig lijkt te vinden. Volgens hem is het boek voor beginners en gevorderde geschikt.

Dan heb je nog 'Jelle van fitaddict' die in eerste instantie erg positief leek te zijn, maar zijn review later heeft aangepast en inmiddels dezelfde mening als ik deelt. Verouderd, smerig trucje met de prijs en gewoon niet waar voor je geld.

En zo kan ik nog wel even doorgaan met het delen van ervaringen. Het moge duidelijk zijn dat dit product niet het beste van zijn soort is.

6.0 Is er een goed alternatief?

Er is zeker een goed alternatief. Een alternatief waar de makers zelf volledig achter staan. Zij schamen zich niet voor hun eigen product en verkopen het ook gewoon vanuit hunzelf met eigen foto's en namen.

Het gaat hier om het Spiermassa Protocol Mannen van Rinus & Henry van de Droog Trainen Academie. Zij hebben inmiddels in de afgelopen jaren al duizenden mannen en vrouwen geholpen om gespierd te worden.

Dit wel dankzij de juiste protocollen om spiermassa op te bouwen. Deze gasten hebben echt verstand van wat ze doen en leren jou hoe je dit zelf kan gaan doen.

Ik raad je aan om mijn review over het Spiermassa Protocol Mannen eens te lezen.

spiermassa-protocol

7.0 Gespierde God review conclusie

Ik kan het kopen van het Gespierde God e-book sterk afraden. Er zijn veel betere producten op de markt van die prijscategorie, waarbij je ook nog eens veel meer krijgt en geen rare abonnementen afsluit zonder dat je het zelf weet.

Meerdere mensen klagen over het feit van het abonnement en de kwaliteit van het product, terwijl de meeste website vrolijk positieve reviews blijven schrijven.

Ik hoop dat ik je bereikt heb met deze Gespierde God review en dat je gewaarschuwd bent. Kies voor het alternatief die ik je gegeven heb als je echt serieus meer spiermassa op wilt gaan bouwen.

Zij laten ook daadwerkelijk resultaten zien van de mensen die ze geholpen hebben. Dit heb ik nog nooit gezien van Gespierde God!

Mocht je op een of andere manier toch aan de slag willen gaan met gespierde god, dan kan dat via onderstaande knop:

gespierde-god-review-ervaringen

7.1 Plus- & minpunten van het PDF Gespierde God

 • Trainings- & voedingsschema's 
 • Je leert hoe je zelf schema's kunt maken
 • Verouderde informatie
 • Nooit nieuwe updates
 • Ze komen de beloftes niet na
 • Geen manier om snel gespierder te worden, maar eerder om je huidige spieren te laten zien
 • Raar abonnement van €19,97 per maand waar je akkoord mee gaat na het kopen

7.2 Gespierde God boek kopen

Het Gespierde God boek kopen is in mijn optiek geen slimme zet. Toch kan je dit wel doen om eens te kijken of je het met mij eens bent of niet.

Gespierde God

2.6

Prijs

1.0/10

Kwaliteit

3.0/10

Werking

7.0/10

Support

1.0/10

Up-to-date

1.0/10

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?