december 4, 2020

De Geheime Vitaliteitsformule Review | OERsterk | Richard de Leth

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • De Geheime Vitaliteitsformule Review | OERsterk | Richard de Leth

Vitaliteit en gewoon gezond zijn is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Dankzij de coronacrisis is de gezondheid en vitaliteit van miljoenen mensen flink achteruit gegaan; en dat is zonde.

In deze 'De Geheime Vitaliteitsformule review' neem ik een van de nieuwste trainingen van Richard de Leth van OERsterk eens flink onder de loop.

Wat kan een vitaliteitscursus van een van de grootste 'vitaliteitsguru's' van Nederland voor jou betekenen? In deze kritische de geheime vitaliteitsformule review ga je in ieder geval ontdekken:

 • Wie Richard de Leth is en hoe hij jou met OERsterk kan helpen
 • Wat de inhoud van de training is
 • Mijn ervaringen met de geheime vitaliteitsformule
 • En natuurlijk antwoord op de hamvraag: is deze training waar voor je geld of kun je beter op zoek gaan naar een alternatief?

1.0 De Geheime Vitaliteitsformule review samenvatting

De Geheime Vitaliteitsformule is een gloednieuwe cursus van Richard de Leth (OERsterk.nl). Richard is specialist in gezondheidsmanagement en nummer 1 'guru' van Nederland als het aankomt op vitaliteit en gezondheid.

Duizenden mensen gebruiken de producten en trainingen van de Leth en zo ook De Geheime Vitaliteitsformule. Ik ben hier onlangs ook mee aan de slag gegaan en ik moet zeggen dat ik bijzonder positief verrast werd.

In deze training ga je samen met Richard werken op 3 fronten:

 1. De hersenen
 2. Het autonone zenuwstelsel
 3. Het immuunsysteem

Door flink te gaan werken aan deze 3 aspecten zal je merken dat je veel meer grip op je eigen leven gaat krijgen. Hierdoor kun je sneller afvallen, heb je meer energie en meer rust in je hoofd en je merkt na één enkele maand al positieve veranderingen.

De training is opgebouwd uit 6 verschillende modules en daarnaast krijg je er nog wat toffe bonussen bij. Voor de prijs van €149,- euro vind ik het absoluut waar voor je geld en zeker een aanrader als je vitaler en gezonder wilt worden.

Door hier te klikken kun je direct meer leren over deze training en ook starten als je dit zou willen!

Meer leren en mijn ervaring te weten komen? Lees dan de rest van deze De Geheime Vitaliteitsformule review en ervaringen even!

2.0 Gezond en vitaal worden op alle fronten

Tijdens de coronacrisis zijn we met zijn allen thuis komen te zitten. Amper naar buiten hoeven, want werken doen we thuis. Als we ergens naar binnen willen moeten we een mondkapje op, we moeten onze handen schoonmaken en zo zijn er nog een hoop maatregelen.

Dit alles zorgt ervoor dat de gezondheid en vitaliteit enorm daalt. Ik begon dit zelf behoorlijk te merken. Ik was wat vaker 'ziekjes', had veel minder energie en geen zin meer om dingen te gaan ondernemen.

Tot ik er klaar mee was. Ik kwam Richard de Leth tegen via een podcast en begon mij te interesseren in deze man en wat hij allemaal doet. Vooral het stukje vitaler worden vond ik behoorlijk interessant. Dit was tenslotte wat bij mij enorm achteruit gegaan was.

Toen OERsterk haar nieuwste training 'De Geheime Vitaliteitsformule' lanceerde, twijfelde ik ook geen moment en begon ik met de training. In deze review lees je wat het voor mij betekent heeft en of het gewerkt heeft te ja of te nee!

3.0 Is De Geheime Vitaliteitsformule wel voor mij?

Alvorens ik de diepte induik en ga vertellen over mijn ervaringen met de training, vind ik het belangrijk om duidelijk te maken voor wie De Geheime Vitaliteitsformule allemaal geschikt is. Feit is namelijk dat ik het niet bij iedereen aan kan raden.

Het is namelijk een online training en er zijn genoeg mensen die het niet op kunnen brengen om serieus aan de slag te gaan met een online training. Ze kopen de cursus en verwachten dat het probleem opgelost is... helaas!

Daarom wil ik ook tegen je zeggen: heb jij de drive om wel elke keer achter je laptop te gaan zitten om deze training te volgen en wil je zelf echt weer vitaler en gezonder worden?

Zo ja, dan is deze training absoluut geschikt voor jou. Leeftijd, man of vrouw; dit maakt allemaal niks uit. De training is voor iedereen ontwikkeld!

4.0 Mijn De Geheime Vitaliteitsformule review

Alright, je hebt besloten dat jij geschikt bent voor de cursus; heel goed. Dit kan namelijk een beslissing zijn waarmee je de kwaliteit van je leven enorm verhoogt. 

De Geheime Vitaliteitsformule is ontstaan uit ervaringen van klanten uit vorige cursussen en door vraagstukken en problemen die keer op keer aangehaald werden.

Deze training is dus volledig geoptimaliseerd en gebaseerd op echte problemen die veel voorkomen. Wat je problemen ook zijn en wat je doelen ook zijn, met deze training ga je dit bereiken.

Je krijgt een jaar lang toegang tot alle content, waar ik zo nog uitgebreid op inga. Een jaar is meer dan genoeg om alles uit de training te halen wat er uit te halen valt. 

Na aanschaf kun je direct aan de slag. Je krijgt dan namelijk een mailtje met inloggegevens voor de cursusomgeving. Mocht je de training samen met familieleden willen volgen dan kan dit ook prima! Je kunt overigens ook op meerdere apparaten inloggen 😉

Richard de Leth gaat aan de hand van 5 modules samen met jou werken aan je hersenen, autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem. Door te werken aan deze 3 sleutelsystemen zal je enorm veel kunnen veranderen aan de huidige kwaliteit van je leven. Denk aan:

 • Meer grip op je vitaliteit
 • Dagelijks veel meer energie in je lijf
 • Veel meer innerlijke rust in je hoofd
 • Je haalt meer voldoening uit het leven
 • Je dagen, en daarmee je leven, zijn een stuk beter

Dit ga je leren aan de hand van kleine, praktische stappen. Dit doet Richard aan de hand van een videotraining. Bekijk deze video van Richard ook eens waar hij zelf meer uitleg geeft.

Kort samengevat ga je dit doen door beter te denken, minder vaak en beter te eten, meer en beter bewegen, dieper en beter ontspannen en dus uiteindelijk beter leven.

vitaliteit

4.1 de vitaliteitsformule

In deel 1 ga je puur focussen op vitaliteit. Wat is vitaliteit, waarom is het zo belangrijk dat je goed vitaal bent en welke dingen kun je per direct ondernemen om vitaler te gaan worden.

Je kan deze module echt zien als het fundament. Je leert alles wat je moet weten omtrent vitaliteit en dit is van groot belang als je vervolgens aan dit principe gaat werken.

Het is een fundament en zorg ervoor dat je dit fundament goed legt, want zonder fundament kun je niet bouwen.

4.2 een sterk autonoom zenuwstelsel

Het volgende stuk of de volgende module moet ik eigenlijk zeggen is 'een sterk autonoom zenuwstelsel'. De Leth gaat je in deze korte en krachtige video's meenemen en meer leren over het belang van het hebben van een sterk autonoom zenuwstelsel.

Het autonoom zenuwstelsel regelt automatisch bijna alle verschillende onbewuste functies en processen in je lichaam. Denk hierbij aan adem halen, energieproductie, je hartslag, bloeddruk, stofwisseling en ga zo nog maar even door.

Door te snappen hoe dit systeem werkt kun je het enorm in je voordeel gebruiken. Veel mensen kunnen hierdoor bijvoorbeeld veel sneller afvallen. Ze weten dan namelijk hoe hun stofwisseling werkt en dit speelt een grote rol.

Dankzij 3 krachtige adviezen voor een gebalanceerd autonoom zenuwstelsel kun je invloed uitoefenen op het onbewuste. Heel erg krachtig!

RICHARD-DE-LETH-de-geheime-vitaliteitsformule

4.3 een sterk brein

Een sterk brein is wellicht een van de belangrijkste modules van de training. Als je geen sterk brein hebt dan kun je al het andere ook niet bewerkstelligen.

Richard is een expert op dit gebied en neemt je in de module aan de hand van korte, krachtige en praktijkgerichte video's bij de hand en leert je hoe je jouw brein kunt trainen.

Een sterker brein draagt bij aan elk aspect van je leven. Zo kan je veel beter gaan denken, waardoor je de juiste keuzes maakt en je jezelf niet zo snel gek maakt. War centraal staat zijn hier 3 verschillende krachtige adviezen voor een ontspannen en scherp brein.

4.4 integratie

De module integratie is heel praktijkgericht. Hoe pas je nu werkelijk alles toe wat je in de vorige modules geleerd hebt? Dit doe je niet zo 1,2,3 als je er verder geen verstand van hebt.

Gelukkig heb je daarom een lang lang een waar professional onder de sneltoets staan. Maar een onderdeel van de cursus is dus ook het integreren van de geleerde principes in jouw leven en het begrijpen van het nut van zingeving om jouw doelen te bereiken.

De training is een prachtige vitaliteitsformule met een praktisch meetbaar actieplan. Wat mij betreft een absolute aanraden om aan de slag te gaan met deze training.

4.5 bonussen

De laatste module bestaat uit een aantal bonussen. Dit zijn:

 • OERsterk journal: de OERsterk journal kun je los kopen in de webshop van OERsterk.nl. De journal heeft een waarde van €25,- euro en krijg je gratis opgestuurd bij aanschaf van deze training!
 • 4 waardevolle dossiers: deze dossiers bevatten meer informatie en tips omtrent ontspanning, voeding, beweging en mindset. Los te koop voor een goede €97,- euro en nu dus gratis bij deze training.
 • OERsterke recepten: dit spreekt voor zich. Je krijgt een OERsterk receptenboek cadeau ter inspiratie voor lekkere en gezonde maaltijden.

5.0 Richard de Leth en OERsterk

Richard de Leth is gezondheidsmanagementspecialist en nummer 1 vitaliteit 'guru' van Nederland. Voor Richard begon het hele avontuur na zijn opleiding Geneeskunde. Na deze opleiding wist hij namelijk alles over ziekte en de door, maar niks over het belangrijkste van het leven: vitaliteit en gezondheid.

Simpelweg optimaal gezond leven... hoe doe je dat? Ieder mens wil toch gezond en gelukkig oud worden?! Met deze vraag op zak is Richard begonnen aan zijn avontuur om te ontdekken wat de mens nodig heeft om optimaal gezond en vitaal te leven.

De Leth heeft ontzettend veel onderzocht: fytotherapie, kinesiologie, psychologie, orthomolecaire geneeskunde, holistische stromingen en psycho-neuroimmunologie.

Een hele mond vol, maar uiteindelijk heeft hij hier niet de antwoorden gevonden. Hij ontdekte dat het veel simpeler lag: leefstijl. Alles komt neer op jouw leefstijl. Dat is ook het volledige concept van OERsterk geworden.

Werken aan voeding, beweging, mindset en ontspanning. Deze factoren gaan ervoor zorgen dat je leider van je eigen gezondheid gaat worden en wat doen ze dit goed. De Geheime Vitaliteitsformule is eigenlijk alles van de afgelopen jaren wat er toe doet.

Meer over de Leth en OERsterk vind je hier. Bekijk onderstaande video ook eens. Dit is een hele inspirerende podcast van Richard de Leth en Tibor Olgers. 

6.0 Ervaringen met De Geheime Vitaliteitsformule

Mijn ervaringen met de training heb je hier en daar kunnen lezen. Deze training heeft ontzettend veel voor mij betekent. Iedereen is altijd maar aan het rennen en dit was ik ook aan het doen.

Door altijd maar te rennen en nooit eens even stil te staan zorg je ervoor dat je jezelf op de 2e, 3e of 4e plek zet met alle gevolgen van dien. Overgewicht, niet helder meer kunnen denken, minder energie en noem maar op.

Waarschijnlijk klinkt dit allemaal niet onbekend bij jou. Richard is arts geweest en heeft ontzettend veel ervaring om elk gebied dat met gezondheid te maken heeft. Hij weet exact wat werkt in jouw situatie en wat niet.

Geen onzin medicijnen, maar het aanpassen van je levensstijl om weer gezond en vitaal te worden. Ik kan De Geheime Vitaliteitsformule van harte aanraden.

Mijn mening en ervaring is 1 ding, maar laten we ook eens gaan kijken naar wat andere mensen te zeggen hebben over deze training, OERsterk en Richard de Leth. Overigens adviseer ik altijd om gewoon zelf eens te gaan proberen. Jij kan zelf het beste bepalen of de training voor jou geschikt is of niet.

En aangezien je 28 dagen garantie krijgt, is deze optie ook nog eens zonder risico! Goed, ik zal hieronder een aantal ervaringen van andere klanten met je delen:

de-geheime-vitaliteitsformule-ervaring-4
de-geheime-vitaliteitsformule-ervaring-4
de-geheime-vitaliteitsformule-ervaring-4
de-geheime-vitaliteitsformule-ervaring-4

7.0 De Geheime Vitaliteitsformule review conclusie

Wat mij betreft zou iedereen verplicht moeten zijn om De Geheime Vitaliteitsformule te volgen. In plaats van mondkapjes, vaccinaties en al dat soort geneuzel kun je veel beter werken aan de vitaliteit en gezondheid van je lichaam.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dankzij deze training krijg je weer de controle over je eigen gezondheid, ga je je veel en veel beter voelen, heb je meer energie en kun je een stuk beter nadenken.

Tijdens het volgen van de training zal je er op elk front op vooruit gaan. Dat weet ik en ik ben er 100% van overtuigd dat dit ook bij jou zou gaat zijn als je hier mee start.

Ik kan je niet dwingen, maar zeker wel van harte aanraden om aan de slag te gaan met de training van expert Richard de Leth. Hij en het team van OERsterk zijn er voor jou en jouw gezondheid. Geen dokter meer, maar gewoon goed voor jezelf gaan leren zorgen.

Klaar om vitaler en gezonder te worden aan de hand van de krachtige training van Richard?

de-geheime-vitaliteitsformule-review-ervaringen (1)

7.1 voor- & nadelen van de training

 • Geoptimaliseerde en eenvoudig te volgen training
 • Bewezen werking en binnen 1 maand al voelbaar resultaat
 • Zeer scherpe prijs
 • Goede garantieregeling, waardoor je de training kunt proberen
 • Richard de Leth is dé expert op het gebied van vitaal en gezond worden
 • Duizenden mensen zijn jou voorgegaan en zijn vitaler en gezonder geworden
 • Goede begeleiding
 • Fijne klantenservice
 • Je moet de drive hebben om te starten met de online training

7.2 wat is de prijs van De Geheime Vitaliteitsformule en krijg ik garantie?

Je betaalt een kleine €149,- euro voor de volledige training met bonussen. Deze prijs vind ik meer dan goed, zeker als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast krijg je ook nog eens een 28 dagen geld terug garantie. Je hebt dus niks te verliezen en werkelijk alles te winnen!

7.3 is er een kortingscode voor De Geheime Vitaliteitsformule?

Nee, helaas is er geen kortingscode voor De Geheime Vitaliteitsformule, maar gezien de schappelijke prijs van de training moet dit in mijn optiek geen enkel probleem zijn.

De Vitaliteitsformule

9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Werking

9.0/10

Support

9.0/10

Kennis

10.0/10

About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?