april 16, 2021

De Kundalini Yoga Club Zeker Een Bijzondere Ervaring

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De Kundalini Yoga Club Zeker Een Bijzondere Ervaring

Kundalini yoga club, wil jij graag van meer ontspanning in jouw leven genieten? Graag de spanning uit jouw lichaam wegnemen? En ook graag bewuster worden van het prachtige leven dat je op dit moment hebt? In al deze gevallen kan het interessant zijn om eens met yoga aan de slag te gaan. Dankzij yoga geniet je al snel een inwendige rust, waardoor je al snel van meerdere voordelen gaat genieten.

Zelf was ik enige tijd geleden ook op zoek naar ontspanning in mijn leven. Ik was voortdurend aan het werk, ik was in mijn hoofd voortdurend aan het malen en mijn lichaam ging pijn doen. Toen ik op zoek naar oplossingen ging, kwam ik relatief snel met de Kundalini yoga club in aanraking.

Met name de volgende zin op de website van Kundalini yoga club sprak mij aan: Voor persoonlijke, professionele en spirituele groei. Deze zin deed mij vermoeden dat het bij deze yoga club om méér draait dan alleen het uitvoeren van yoga oefeningen.

Met die gedachte in mijn achterhoofd heb ik me aangemeld voor de Kundalini yoga club. Dat is alweer enige tijd geleden, waardoor het nu de hoogste tijd is voor een Kundalini yoga club review. In deze review zoom ik volledig in op deze club, op Guru Gian, op de producten én op mijn persoonlijke bevindingen. Na het lezen van deze club review heb je in ieder geval een duidelijk beeld van deze yoga club. Bovendien kun je direct de keuze maken; ga je je aanmelden voor deze yoga club of niet?

Wat is de Kundalini yoga club precies?

De Kundalini yoga club is eigenlijk een volledige online community. Een community waarbij alles draait om yoga, maar ook om de groei in jouw leven. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, gaat het hierbij om verschillende soorten groei: op het persoonlijke-, professionele- en spirituele gebied.

De naam Kundalini yoga club stamt overigens af van een specifieke vorm van yoga; Kundalini yoga. Door de jaren heen zijn meerdere vormen van yoga ontstaan, waarbij de Kundalini yoga vorm zich zeker weet te onderscheiden. Bij deze vorm van yoga ligt de focus op het zenuwstelsel en op het opwekken en verwerken van energie. Dankzij deze energie zou je in staat moeten zijn om van een volledige ontspanning te genieten.

Met de yoga club kun je kennis maken met deze vorm van yoga. Dat kun je doen aan de hand van meerdere producten. Zo kun je via dit platform bijvoorbeeld gratis e-books volgen, kun je een opleiding tot Kundalini yoga leraar volgen, kun je coaching gesprekken aanvragen en kun je meerdere trainingen volgen.

In de afgelopen periode ben ik met veel plezier lid van deze club. Tijdens deze periode heb ik eigenlijk alle producten en diensten uit kunnen proberen, waardoor ik een duidelijk beeld gekregen heb. Over de Kundalini yoga club vertel ik je dan ook graag alles in deze yoga club review. Neem deze review op je gemakje door en laat je verrassen. Zelf was ik in ieder geval bijzonder verrast door deze uitgebreide yoga community!

Wie heeft de Kundalini yoga club ontwikkeld?

Wat is de reden dat jij deze Kundalini yoga club review aan het lezen bent? Heb je mogelijke interesse om je voor deze community aan te melden? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met deze community in aanraking kwam, was namelijk ook direct mijn aandacht getrokken.

Wel vroeg ik me eigenlijk destijds direct af wie deze community nou precies ontwikkeld had. Aangezien ik aan dergelijke informatie veel waarde hecht, ben ik op zoek gegaan naar het antwoord. Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken naar het antwoord op de vraag wie de Kundalini yoga club ontwikkeld heeft.

 Kundalini

Toen ik op de website van deze community keek, kwam direct een bekende naam naar voren: Guru Gian. Als je een beetje actief in de wereld van yoga bent, heb je ongetwijfeld wel eens van deze naam gehoord. Guru Gian is in de afgelopen jaren in ieder geval tot een ware expert binnen de yogawereld uitgegroeid.

Is Guru Gian de echte naam van de ontwikkelaar van deze community? Nee, zijn echte naam is Jasper Kok. Dat klinkt echter een stuk minder als een yogi, waardoor hij sinds lange tijd de naam Guru Gian aanhoudt. Onder die naam heeft hij in de afgelopen 14 jaar flinke furore gemaakt.

Al sinds 2007 is Guru Gian op professionele wijze actief in de wereld van Kundalini yoga. Zo geeft hij wekelijks lessen, geeft hij workshops, geeft hij trainingen, helpt hij bedrijven op het gebied van yoga/ontspanning en heft hij dus ook zijn eigen online community ontwikkeld.

Door de jaren heen heeft Guru Gian, naar eigen zeggen, behoorlijk veel mensen weten te helpen. Dat doet hij onder meer door nieuwe Kundalini yoga coaches op te leiden, maar ook door mensen te helpen. Dat laatste doet hij met zijn eigen trainingen, workshops, opleidingen en e-books. Dankzij al deze digitale producten is Guru Gian in ieder geval in staat om zijn kennis  te delen. Feit is hoe dan ook dat Guru Gian in de afgelopen jaren écht veel kennis opgedaan heeft.

Mijn persoonlijke bevindingen over Guru Gian

Zoals ik eerder in deze Kundalini yoga club review al aangaf, ben ik al langere tijd met veel plezier lid van deze community. Mijn tevredenheid is met name te danken aan Guru Gian. In mijn leven heb ik weinig mensen ontmoet die zo vakkundig, inspirerend en behulpzaam zijn.

Eigenlijk doet Guru Gian er alles aan om andere mensen te helpen. Dat doet hij door zijn eigen kennis te delen en door zichzelf weg te cijferen. Met de lancering van zijn eigen community heeft hij wat mij betreft de juiste keuze gemaakt. Binnen deze community is hij nu in staat om al zijn kennis te delen.

Daarbij wil ik ook nog het volgende stellen: Guru Gian is voor 100% betrouwbaar. Zo is hij transparant, heeft hij zijn zaakjes prima op orde en vind je online meer informatie over hem. Ook binnen deze community doet Guru Gian absoluut niet geheimzinnig. Nee, het is een sympathieke, betrouwbare en vakkundige man. Een man waar je echt veel van kunt leren. Daar ben ik van overtuigd!

Wat is het doel van de Kundalini yoga club?

In de afgelopen 14 jaar doet Guru Gian er alles aan om andere mensen te helpen. Dit heeft hij langere tijd gedaan door losse workshops, trainingen en opleidingen aan te bieden. Sinds enige tijd heeft hij echter alles onder één dak gebracht; onder het dak van de Kundalini yoga club.

Met zijn eigen club wil hij simpelweg andere mensen helpen. Hij wil mensen daarbij op drie verschillende gebieden helpen:

Op het gebied van persoonlijke groei

Op het gebied van spirituele groei

Op het gebied van professionele groei

De Kundalini yoga club is in mijn ogen dan ook geschikt voor een breed publiek. Daarover vertel ik je later graag meer in deze Kundalini club review. Het is hoe dan ook een feit dat het doel van Guru Gian nobel te noemen is. Hij had al zijn kennis voor zichzelf kunnen houden, maar hij kiest er bewust voor om andere mensen te helpen. In mijn ogen is dat een geweldige beslissing van deze yogi!

Voor wie is de Kundalini yoga club geschikt?

Is het zo dat echt iedereen zich voor de Kundalini yoga club aan kan melden? Ja, dat is zo, maar deze community is zeker niet voor iedereen weggelegd. Als je je als lid bij deze community aan wilt hebben, moet je namelijk wel openstaan voor veranderingen in jouw leven.

Ook moet je openstaan voor de wereld van yoga. Volgens sommige is dit nogal een vage wereld, maar daar is eigenlijk geen sprake van. Hier durf ik mijn hand voor in het vuur te steken, aangezien ik dit zelf proefondervindelijk heb mogen ervaren.

Bij de Kundalini yoga club maakt leeftijd, geslacht of afkomst helemaal niks uit. Nee, binnen deze community is iedereen aanwezig die op zoek is naar groei. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, gaat het hierbij om drie verschillende soorten groei. Op welk gebied wil jij graag groei ervaren? Als je dat voor jezelf in beeld weet te brengen, kun je direct bepalen of de Kundalini yoga club iets voor jou is.

Persoonlijk heb ik heel veel aan deze community gehad, terwijl ik van nature niks van doen had met yoga. Door mezelf hier open voor te stellen, heb ik echter wel onwijs veel geleerd. Daarvoor moeten al mijn credits overigens uitgaan naar Guru Gian. Hij heeft mij vanaf het eerste moment weten te overtuigen; ik luister nu eigenlijk ook blind naar zijn adviezen! Hoe dan ook; ik voel me erg op mijn gemak binnen deze community. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat dit ook voor jou gaat gelden!

Hoe is de Kundalini yoga club opgebouwd?

Zo, in deze Kundalini yoga club review heb je veel achtergrondinformatie kunnen vinden. Ook heb ik her en der al mijn persoonlijke bevindingen met je gedeeld. Het is nu de hoogste tijd om dieper in de inhoud van de Kundalini yoga club te duiken.

Hieronder bespreek ik uitgebreid uit welke producten deze community opgebouwd is. Dat doe ik aan de hand van verschillende menu-items die je op de website van de Kundalini yoga club kunt vinden. Neem de onderstaande toelichtingen door en krijg daarmee een volledig beeld van de Kundalini yoga club.

Gratis e-books en training

Allereerst stelt Guru Gian je in de gelegenheid om gratis e-books te lezen. Je kunt hierbij kiezen tussen drie verschillende e-books:

9 principes van duurzame dagelijkse beoefening: in dit boek leer je alles over yoga en meditatie op dagelijkse basis.

How to become a Kundalini yoga coach: in dit boek legt Guru Gian uit hoe je zelf een Kundalini yoga coach kunt worden.

Bye bye stress in 9 minutes or less: met de informatie uit dit boek ben je in staat om snel afscheid te nemen van jouw stress. Zeer wenselijk, gezien het feit dat veel mensen last van stress hebben.

Over deze gratis e-books ben ik bijzonder te spreken. Ik vind het mooi om te zien dat Guru Gian géén geld aan deze e-books wil verdienen. Nee, hij biedt deze boeken bewust gratis aan, zodat jij een duidelijk beeld van Kundalini yoga kunt krijgen.

Tevens kun je je ook nog aanmelden voor een gratis online training. In deze online training laat Guru Gian je kennis maken met Kundalini yoga en met de manier waarop je zelf een Kundalini yoga coach kunt worden. Ook over deze gratis training ben ik erg te spreken!

Kundalini yoga 1.0 training

Met deze online training kun je je perfect verdiepen in de wereld van Kundalini yoga. Guru Gian leert wat deze yogische techniek inhoudt, hoe je deze vorm van yoga in jouw leven kunt integreren en wat je hier aan kunt hebben. Ook deze training is weer van een hoog niveau én bijzonder uitgebreid.

Groen dieet programma

Deze training duurt slechts één dag en heeft een belangrijk doel: jou kennis te laten maken met een yogisch detox dieet. Een dieet waarmee je snel slank, licht en spiritueel helder kunt worden. met dit dieet zou je ook in staat moeten zijn om afscheid van stress te nemen en om jezelf eigenlijk volledig te resetten. In mijn ogen is dit absoluut een interessante training. Zelf heb ik er in ieder geval heel veel aan gehad!

NineMinMax® Business Yoga Training

In deze training ga je leren hoe je in contact met jezelf kunt treden. Zo ga je leren hoe je met jezelf kunt communiceren en hoe je de gewenste blijheid in jouw leven kunt verkrijgen. Ook het verkrijgen van innerlijke vrede en succes staan in deze interessante training centraal.

Vier verschillende opleidingen

Via de Kundalini yoga club van Guru Gian kun je ook vier verschillende opleidingen volgen. Over deze vier opleidingen vertel ik je graag in het kort iets meer:

KYC level 1: dit is eigenlijk de meest basic opleiding om een Kundalini yoga coach te worden. Binnen deze opleiding krijg je eigenlijk alle tools en technieken voorgeschoteld. Ook ga je veel leren over oefeningen die je uit kunt voeren en over de praktische toepassing hiervan.

KYC level 2: in deze tweede training gaat de inhoud nog dieper op de materie in. Zo ga je je met deze training transformeren tot een gelukkiger, gezonder en voldaan persoon. 

Business Yoga Teacher training: deze opleiding duurt 90 dagen en is ongekend breed opgesteld. Dankzij deze training zou je in staat moeten zijn om na 90 dagen zelfstandig te functioneren als (digitaal) Kundalini yoga coach.

Kundalini Yoga Teacher Training Level 1: in deze veelbelovende opleiding maak je eigenlijk kennis met de basisprincipes van Kundalini yoga. Aan de hand van deze opleiding kun je vervolgens de volgende stappen zetten in de wereld van Kundalini yoga.

90 Minuten Transformatie Coaching

Ontdek wie je bent. Overwin wat je tegenhoudt en ontdek wat je wilt. Dat zijn eigenlijk de drie basispunten binnen de coaching die door Guru Gian aangeboden wordt. Dankzij deze coaching, van 1,5 uur, kun je de volgende stappen in jouw leven zetten. Uit eigen ervaring kan ik het volgende stellen: tijdens deze coaching weet Guru Gian echt de juiste dingen te zeggen!

Full Membership

Spreken alle bovengenoemde producten jou aan? Dan kun je ook kiezen voor een Full Membership bij de Kundalini yoga club. Als je eenmaal dit membership afgesloten heb, kun je van de volgende onderdelen genieten:

De kriya en meditatie van de week. Elke week krijg je een Kundalini yoga serie en meditatie in de club voorgeschoteld. Dankzij deze serie en meditatie kun je yoga op de ‘juiste’ manier beoefenen.

Voordat je gaat beginnen. Ook krijg je binnen de Kundalini yoga club uitgelegd wat je moet doen als je een beginner bent. Tevens vertelt Guru Gian je alles over de mantra’s.

Achtergrondinformatie Kundalini yoga. Tevens krijg je alle informatie over deze vorm van yoga aangeleverd. Je merkt al snel dat de geschiedenis van deze vorm van yoga uniek en fascinerend is.

Warming up. Binnen de community kun je kiezen uit verschillende warming ups. Warming ups waarmee je je perfect voor weet te bereiden op een kriya of meditatie.

Technische uitleg houdingen. Ook legt Guru Gian je alles uit over de houdingen die je aan moet nemen. Dit legt hij uit met behulp van duidelijke video’s; hiermee wordt eigenlijk alles direct duidelijk.

Kundalini Boosters. Met de boosters kun je op een snelle manier je ruggengraat activeren, je geest rustig maken en je zenuwstelsel rustig maken. Je kunt dit eigenlijk zien als een snelle reset van jouw lichaam.

De Kundalini Yoga Club

Gethematiseerde yoga sets. Alle kriya’s in deze community zijn opgedeeld in verschillende thema’s en sets. Zo zijn er sets voor beginners, sets om jezelf te transformeren en sets waarmee je jezelf uit kunt dagen.

Meditaties met en zonder mantra & pranayama. Guru Gian legt ook alles uit over de verschillende Kundalini yoga meditaties. Dankzij deze meditaties geniet je van een rustige geest en een opgewekt gevoel.

Elke maand een gastdocent(e). Binnen deze community van Guru Gian geniet je elke maand van een gastdocent. Dit zijn veelal bekende personen uit de yoga wereld.

Kundalini Yoga Netflix. Als lid van deze community kun je te allen tijde naar de video’s en dergelijke kijken. Ook kun je op elk moment van de dag de gewenste lessen volgen.

Online community. Met de online community van Guru Gian kun je ook in contact komen met andere mensen. Binnen deze community kun je jouw vragen stellen én kun je andere mensen helpen.

Onbeperkt toegang tot de 11-daagse challenges. Guru Gian lanceert met enige regelmaat zogeheten 11-daagse challenges. Tijdens een periode van 11 dagen ga je bepaalde dingen onder de knie proberen te krijgen. Als lid van de Kundalini yoga club heb je een onbeperkte toegang tot deze challenges.

Mijn persoonlijke bevindingen

Zelf heb ik enige tijd geleden een Full Membership afgesloten bij de Kundalini yoga club van Guru Gian. Van alle hierboven genoemde onderdelen heb ik dan ook al gebruik mogen maken. Al met al kan ik maar één ding stellen: ik ben onder de indruk.

Deze club is niet alleen ontzettend uitgebreid opgebouwd, maar is ook van een hoog niveau. Je kunt zo ongekend veel van Guru Gian leren, waarbij hij zijn kennis ook nog op een duidelijke manier over weet te brengen. Ideaal als je leergierig bent en/of als je een beginner bent in de wereld van Kundalini yoga.

Als ik je één tip mag geven: meld je direct voor de Kundalini Yoga club aan. Dankzij deze club ga je echt van meerdere voordelen genieten. Zo voel ik me een stuk rustiger, ben ik gelukkiger en heb ik minder pijn in mijn lichaam. Ik vind het vooral geweldig dat ik afscheid heb kunnen nemen van die vervelende pijn in mijn rug!

De Kundalini Yoga Club

Krijg je ook nog bonussen meegeleverd?
Heb je interesse om je voor de Kundalini Yoga club aan te melden? Dan is het goed om te weten dat je ook nog toegang tot één specifieke bonus krijgt. Het gaat hierbij om een 15 minuten durend adviesgesprek over jouw ideale Kundalini yoga practice.

Tijdens dit gesprek bespreek je met Guru Gian wat de beste vorm van Kundalini yoga voor jou is. Ook heet Guru Gian je in dit gesprek van harte welkom en heb je de ruimte om jouw eigen vragen te stellen. Persoonlijk ben ik óók over deze bonus erg te spreken!

Wat vinden andere mensen van de Kundalini yoga club?

In de afgelopen jaren is de Kundalini yoga club behoorlijk populair geworden. Dat zie ik onder meer aan de hoeveelheid mensen die in de community actief zijn. Ook heb ik op het internet enkele beoordelingen gevonden, waarvan onderstaande enkele voorbeelden zijn:

                                     

Deze beoordelingen spreken wat mij betreft tot de verbeelding. De beoordelingen laten in ieder geval zien dat de meeste mensen onwijs te spreken zijn over de Kundalini yoga club. Iets waar ik me ook in kan vinden, aangezien ik zelf ook tevreden ben over deze club. Ook ben ik érg te spreken over Guru Gian!

Wat kost de Kundalini yoga club?

Heb je naar aanleiding van deze Kundalini yoga club review interesse om je aan te melden? Dan kun je rekening houden met een investering van 11 euro per maand. Je kunt echter ook voor een kwartaal- of een jaarbetaling kiezen. De drie betaalmogelijkheden heb ik voor je op een rijtje gezet;

Per maand: 11 euro

Per kwartaal: 29 euro

Per jaar: 110 euro

Let wel op: het gaat hierbij alleen om het Full membership bij de Kundalini Yoga club. Wil je van één van de andere trainingen of opleidingen gebruik maken? dan dien je daar nog separaat een bepaald bedrag voor te betalen. Dit bedrag verschil van training tot training en van opleiding tot opleiding.

Wat betreft de Full Membership prijs; in mijn ogen is dit echt een koopje. Voor slechts 110 euro per jaar krijg je al onbeperkte toegang tot deze uitgebreide community. Wat wens je nog meer?

Mijn persoonlijke bevindingen

Ik ben alweer aan het einde van deze Kundalini yoga club review uitgekomen. Aan het einde van deze review wil ik graag een passend advies uitbrengen: meld je zo snel mogelijk voor de Kundalini yoga club van Guru Gian aan.

Deze club is onwijs uitgebreid, is van een hoog niveau en is bijzonder leuk om aan deel te nemen. Bovendien bestaat deze gehele community uit meerdere onderdelen, waardoor je snel jouw draai binnen deze community kunt vinden. Bovendien kost de Kundalini yoga club van Guru Gian niet al te veel. Meld je via deze link direct aan en zet de eerste stappen naar een gelukkiger, gezonder en leuker leven!About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?