april 9, 2021

AYO Lichttherapiebril: Wat Een Prachtige Uitvinding!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • AYO Lichttherapiebril: Wat Een Prachtige Uitvinding!

De Ayo lichttherapiebril. Meerdere onderzoeken wijzen voortdurend uit dat zonlicht bijzonder goed is voor de stemming. Door het zonlicht ga je je fitter voelen, ga je je gelukkiger voelen en ga je je ook gezonder voelen. De vitamine D, afkomstig van de zon, is simpelweg super bevorderlijk voor jouw algehele gemoedstoestand.

Het is niet voor niets dat veel mensen last van een zogeheten winter- of herstdip hebben. Dit is een dip aan het einde van het jaar; het zonlicht is verdwenen en in plaats daarvan hebben we te maken met donkere en koude dagen. Dagen waarop je eigenlijk niet met vitamine D in aanraking komt. Het is dan ook iets wat je duidelijk merkt aan jouw gemoedstoestand.

Heb je zelf ook in de herfst en winter last van jouw gemoedstoestand? Ben je bijvoorbeeld helemaal niet fit? Ervaar je een gebrek aan energie? Heb je last van een slechte nachtrust? En voel je je eigenlijk lamgeslagen en lusteloos? In al deze situaties is het aan te raden om zoek te gaan naar de oplossing.

Mogelijk vind je deze oplossing, net zoals ik, in een lichttherapiebril. Of beter gezegd: in de lichttherapiebril van het merk AYO. In deze AYO Lichttherapiebril review wil ik je graag kennis laten maken met deze bril. Neem de review op je gemakje door en bepaal of deze lichttherapiebril mogelijk iets voor jou is.

Wat is een lichttherapie bril?

Ervaar je een gebrek aan zonlicht? En wil je dit zonlicht graag naar huis halen? Dan heb je hier meerdere mogelijkheden voor. Zo kun je bijvoorbeeld een lichttherapie lamp aanschaffen; dit is een lamp waarmee je het zonlicht in jouw woning min of meer kunt simuleren.

Dat is ook het geval als je een lichttherapie bril opzet. Deze bril straalt een bepaald licht uit, waardoor jouw geest het idee heeft dat dit zonlicht is. Juist doordat jouw lichaam en geest met dit zonlicht in ‘aanraking’ komen, geniet je direct van de nodige voordelen/gevolgen.

Eigenlijk kun je deze bril zien als een normale bril. Met een normale bril zie je echter scherp, terwijl je met een lichttherapie bril van andere voordelen geniet. Welke voordelen dat precies zijn, bespreek ik graag ook in deze AYO Lichttherapiebril review.

In de afgelopen jaren zijn meerdere lichttherapiebrillen op de markt gebracht. De nodige van deze brillen brengen de gewenste effecten met zich mee, maar ook veel brillen richten schade aan. Ik wil je dan ook met klem één ding adviseren: schaf niet lukraak de eerste de beste lichttherapiebril aan. Nee, doe echt goed onderzoek en durf ook te investeren in een goede lichttherapie bril.

Wat is de AYO Lichttherapiebril?

Enige tijd geleden is het merk AYO ook met een lichttherapiebril op de markt gekomen. Deze bril werd eigenlijk al direct populair en is dat nu nog steeds. Met deze bril geniet je namelijk van de nodige voordelen, terwijl de bril ook nog relatief betaalbaar is. Juist door deze unieke prijs-kwaliteitsverhouding kiezen veel mensen voor de bril van het merk AYO.

Bij het ontwerpen van deze bril hebben wetenschappelijke inzichten het uitgangspunt gevormd. Alle keuzes die voor deze bril zijn gemaakt, zijn dan ook op basis van de wetenschappelijke onderzoeken gemaakt. Door deze wetenschappelijke inzichten is uiteindelijk een optimale lichttherapiebril ontwikkeld. Een bril die écht de gewenste voordelen met zich mee brengt.

In de afgelopen 25 jaar is veelvuldig onderzoek gevoerd naar chronobiologie. Dit is een aparte tak binnen de wereld van biologie, waarbij de focus ligt op het bioritme van de mens. Onder meer de universiteit van Harvard en Oxford hebben hieraan meegewerkt, waardoor de bril echt op basis van de juiste onderzoeken ontwikkeld is. Ook is het merk AYO niet over één nacht ijs gegaan; de onderzoeken hebben immers 25 jaar geduurd.

Tevens is alvast het volgende goed om te weten: deze lichttherapiebril is 100% veilig te noemen. Zo is deze bril gecertificeerd en is de bril volledig UV-vrij. Je hoeft dus niet bang te zijn voor schade aan jouw ogen en/of huid. Ook voldoet de bril aan het FCC Keurmerk (uit de USA), is de bril gecertificeerd door TÜV Rheinland en voldoet deze bril aan het CE-Keurmerk. Deze keurmerken geven ook duidelijk aan dat er met deze bril qua veiligheid niks mis is.

Zelf maak ik in ieder geval al langere tijd gebruik van deze bril. Eigenlijk elke dag zet ik de bril voor zo’n 20 minuten op. Na deze 20 minuten voel ik me een stuk fitter en gelukkiger. Het is echt net alsof ik even 20 minuten in de zon heb gelegen. In plaats daarvan lig ik rustig op mijn eigen bank met deze bril op. Voor voorbijgangers kan dit er mogelijk vreemd uitzien, maar dat deert mij niet. Het gaat mij er vooral om dat deze lichttherapiebril de nodige voordelen met zich mee brengt!

Wie heeft deze lichttherapiebril ontwikkeld?

Zo, in deze AYO Lichttherapiebril review heb je al de nodige informatie over deze bril kunnen vinden. Daarbij heb ik het ook regelmatig gehad over het merk AYO. Maar, wat is dit voor merk precies? Wie zitten er achter dit merk? En waarom hebben zij deze lichttherapiebril ontwikkeld? Ik ben op onderzoek gegaan!

Op de website van deze bril las ik direct het volgende: Goayo.nl is een onderdeel van Kratos. Daarbij staan ook het KvK nummer, het BTW nummer en alle contactgegevens vermeld. Zo valt bijvoorbeeld te lezen dat het hoofdkantoor van dit merk in Almelo gevestigd zit. Ook zie je direct een telefoonnummer en e-mailadres vermeld staan; dat roept in ieder geval direct het nodige vertrouwen op.

Om één of andere redenen kwam de naam Kratos me heel bekend voor. Het was net alsof ik dit bedrijf als eens eerder tegengekomen ben. Toen ik op onderzoek uitging, bleek dat ook al snel te kloppen. Dit bedrijf is namelijk het bedrijf van de heer William van der Klaauw; een ware specialist op het gebied van slaapproblemen.

Zo is William van der Klaauw onder meer het grote brein achter de website slaapwijzer.net. Op deze website is niet alleen veel informatie te vinden, maar je kunt via deze website ook meerdere boeken aanschaffen. Met name het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’ is onwijs populair geworden in de afgelopen jaren.

In de afgelopen jaren heeft William van der Klaauw in ieder geval bewezen dat hij een ware expert is. Hij veel onderzoek gedaan naar de nachtrust van mensen én hij heeft zelf meerdere methodes ontwikkeld. Sinds enige tijd houdt hij zich dus ook bezig met het ontwikkelen en fabriceren van een lichttherapiebril; de AYO lichttherapiebril.

Wat vind ik van William van der Klaauw?

Ik vind het persoonlijk jammer dat er op de website van AYO niks over hem te lezen valt. Hij had zich op z’n minst even voor kunnen stellen, maar hij besluit om toch op de achtergrond te acteren. Dat kan op zich ook begrijpen, maar hij had wat mij betreft iets meer transparantie uit mogen stralen.

Neemt niet weg dat ik hem een ware expert vind. Ik ben van mening dat hij weet waar hij het over heeft én dat hij de aangewezen persoon is voor een dergelijk product. Ook vind ik het super dat alle contact- en bedrijfsgegevens op de website van AYO te vinden. Daar weet William van der Klaauw in ieder geval het nodige vertrouwen mee op te wekken.

Al met al kan ik eigenlijk met geen kwaad woord over William van der Klaauw spreken. Enige tijd geleden heb ik overigens ook meermaals contact met hem gehad; tijdens deze contactmomenten bleek direct dat hij sympathiek is. Daarnaast bleek ook dat hij graag andere mensen helpt. Dat is ook precies wát hij met de AYO lichttherapiebril probeert. Graag vertel ik je daar later in deze AYO lichttherapiebril review meer over.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de AYO lichttherapiebril?

Heb je mogelijke interesse om een lichttherapiebril aan te schaffen? Dan zit je eigenlijk in dezelfde situatie als dat ik enige tijd geleden zat. Zelf wilde ik enige tijd geleden ook een lichttherapiebril aanschaffen, maar ik wist absoluut niet voor welke variant ik moest gaan.

Nadat ik meerdere varianten uitgeprobeerd had, kwam ik tot één belangrijke conclusie: lang niet alle brillen voldoen aan de verwachtingen. Uiteindelijk heb ik voor de AYO lichttherapiebril gekozen. Van die keuze heb ik tot op heden nog steeds geen spijt; de bril doet precies wat ‘ie moet doen.

Graag wil ik je daar hieronder meer over vertellen. Hieronder lees je namelijk meer informatie over de belangrijkste voordelen van de AYO lichttherapiebril. Deze voordelen merk ik persoonlijk elke weer op als ik gebruik van deze bril maak!

Voordeel 1: de bril zit heerlijk

Toen ik meerdere brillen uitprobeerde, viel één ding me op: sommige brillen zaten helemaal niet lekker. Zo vielen sommige brillen niet lekker op mijn neus, waren de brillen veel te groot of vielen de brillen continu af. Bij de AYO lichttherapiebril heb ik daar echter helemaal geen last van.

Nee, deze bril zit echt super aangenaam. Ook als ik behoorlijk hevig met mijn hoofd begin te schudden, blijft de bril prima op zijn plek zitten. Daarbij heb ik ook geen last van de afmetingen van de bril; de bril zit eigenlijk als gegoten.

Zou dit voordeel alleen voor mij gelden? Nee, dat denk ik niet. Ik heb online namelijk al meerdere positieve verhalen gelezen over de pasvorm van de bril. Als je veel waarde aan een goed zittende bril hecht, is de AYO lichttherapiebril iets voor jou.

ayo lichttherapiebril

Voordeel 2: 100% veilig

Ook vind ik het een groot voordeel dat deze bril 100% veilig is. Dat blijkt onder meer uit de verschillende keurmerken en uit het feit dat deze bril TÜV gecertificeerd is. Een dergelijk certificaat krijgt een product alleen als het product echt voor de volle 100% in orde is.

Bij andere brillen loop je het risico dat bijvoorbeeld je ogen schade oplopen. Bij de AYO lichttherapiebril is dat echter iets waar je helemaal niet bang voor hoeft te zijn. De bril doet wat ‘ie moet doen en doet dat bovenal op een 100% veilige manier.  

Voordeel 3: perfect licht

Zoals ik eerder in deze AYO lichttherapiebril review al aangaf, is deze bril ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Uit dit onderzoek is onder meer het volgende vastgesteld: het ideale licht voor een lichttherapiebril is blauw-turquoise met een golflengte van 470 nanometer.

Nou, ik heb goed nieuws voor je: deze AYO lichttherapiebril levert éxact dat licht af. Je bent hierdoor verzekerd van het best mogelijke resultaat; veel beter dan bij andere lichttherapiebrillen.

Voordeel 4: zorgt voor veel positieve gevolgen

Dagelijks draag ik met veel plezier deze bril voor pakweg 20 minuten. Waarom ik dat met veel plezier doe? Omdat deze bril direct voor enkele positieve gevolgen zorgt. De meest opvallende gevolgen heb ik even voor je op een rijtje gezet:

Verbeterde nachtrust: lange tijd heb ik moeite gehad met in slaap vallen. Dankzij de AYO lichttherapiebril is dat gelukkig verleden tijd. Ik val nu snel in slaap, slaap goed door en ik word ook een stuk uitgeruster wakker. Deze verbeterde nachtrust voelt voor mij echt als goud aan.

Ik voel me fitter: ook heb ik opgemerkt dat ik me door het licht een stuk fitter voel. Ik heb meer energie, beweeg graag en ik heb ook geen last meer van de winterdip. Dit zijn gevolgen die volledig aan de lichttherapiebril te danken zijn.

Minder last van jetlags: ik vind het heerlijk om verre reizen te maken, maar ik had altijd een hekel aan de jetlag. Dankzij de AYO lichttherapiebril heb ik ook daar een stuk minder last van.

Ik heb meer energie: enige tijd terug vond ik het lastig om lang te werken en vervolgens ook nog te sporten. Dankzij de AYO lichttherapiebril is dat niet meer het geval. Dankzij het licht van deze bril heb ik meer energie en vul ik mijn dagen ook op een leukere manier.

Voordeel 5: makkelijk op te bergen

Tevens ben ik te spreken over de manier waarop je de bril op kunt bergen. Nadat je de bril gebruikt hebt, wil je hem immers wel op een veilige manier op kunnen bergen. Nou, dat zit wel goed bij deze AYO lichttherapie bril.

Deze bril kun je namelijk in het meegeleverde etui opbergen. Als je dit etui vervolgens op één vaste plek in het huis neerlegt, weet je jouw lichttherapiebril altijd terug te vinden. Zo ligt deze bril bij mij altijd op het keukenblad in de bijkeuken.

Bijkomend voordeel: dankzij dit etui kun je deze lichttherapiebril ook overal mee naar toe nemen. Handig als je, net zoals ik, gek op reizen bent.

Voordeel 6: verbinding met smartphone

Tot slot wil ik je ook nog op het volgende voordeel wijzen: je kunt deze bril aan jouw smartphone koppelen. Dankzij een bluetooth verbinding kun je de bril en jouw smartphone vervolgens met elkaar laten communiceren. Je geniet hierdoor van nóg meer voordelen van de bril.

ayo

Zo kun je de gratis goAYO app downloaden. Met deze app kun je onder meer jouw doelstellingen bepalen en gaandeweg aanpassen. Ook kun je in deze app kiezen uit meerdere programma’s; elk programma brengt vervolgens specifieke voordelen met zich mee. Ideaal!

Wat zijn de nadelen van de AYO lichttherapiebril?

Is het dan echt allemaal koek en ei met deze lichttherapiebril? Nou, ik wil wel graag aangeven dat ik op enkele nadelen gestuit ben. Tijdens mijn gebruiksperiode van deze bril heb ik me eigenlijk aan twee verschillende nadelen ‘geërgerd’. Daar vertel ik je hieronder graag meer over.

Iets te opvallende bril

Naar mijn bescheiden mening is de bril nét iets te opvallend uitgevoerd. Dit heeft niks van doen met de vormgeving, maar wel met het kleurgebruik. Ik vind de witte kleur van deze bril namelijk iets te opvallend. De kleur is naar mijn mening net iets té sprekend.

Opladen had sneller gemogen

Als je de AYO lichttherapiebril vaak gebruikt, moet je deze na verloop van tijd opladen. Het opladen gaat bijzonder makkelijk; je kunt de bril met de AYO case volledig draadloos opladen. Het enige waar ik me een beetje aan ‘stoor’, is dat het opladen relatief veel tijd in beslag neemt. In mijn ogen had dit een stukje sneller gemogen/gemoeten.

Wat kost de AYO lichttherapiebril?
Spreekt het verhaal van de AYO lichttherapiebril jou wel aan? Ben je onder de indruk van de voordelen die ik in deze AYO lichttherapiebril review heb benoemd? En heb je daardoor interesse gekregen om deze bril aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je tijdelijk van een unieke korting kunt genieten.

Normaal gesproken betaal je een bedrag van 299 euro voor deze lichttherapiebril. Dankzij deze tijdelijke korting betaal je echter een bedrag van slechts 269 euro; dit bedrag van 30 euro is een makkelijke besparing voor je!

In mijn ogen is het prijskaartje van deze bril prima te noemen. Het is niet goedkoopste bril, maar het is wel één van de beste lichttherapiebrillen van dit moment. Juist doordat deze bril zo goed is, ben ik van mening dat het prijskaartje te rechtvaardigen is. De prijs-kwaliteitsverhouding is naar mijn mening in ieder geval dik in orde.

Garantie

Het merk AYO biedt ook nog een unieke garantie aan. Je kunt namelijk 60 dagen lang deze bril uitproberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de werking van de bril? Dan kun je deze binnen 60 dagen volledig gratis retourneren.

Door deze AYO lichttherapiebril aan te schaffen, loop je dus eigenlijk geen enkel risico. Je kunt altijd nog een beroep doen op deze prima garantie van het merk AYO.

Wat vinden andere mensen van de AYO lichttherapiebril?

Heb je interesse om deze AYO lichttherapiebril aan te schaffen? Dan wil je mogelijk nog weten wat andere mensen nou precies van deze bril hebben. Daar was ik zelf destijds echter wel erg benieuwd naar. Speciaal voor jou ben ik daarom op zoek gegaan naar de beoordelingen van andere kopers over deze lichttherapiebril.

Al snel stuitte ik op het internet op vrij veel beoordelingen. Veel van deze beoordelingen zijn bijzonder positief te noemen; eigenlijk lopen de meeste kopers weg met deze bril. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat mij betreft veelzeggend:

                                         

                                         

                                         

Het mag duidelijk zijn: de meeste kopers zijn onwijs te spreken over de AYO lichttherapiebril. Mogelijk is ook dat een reden voor jou om direct deze bril aan te schaffen.

Mijn persoonlijke bevindingen + conclusie

Zoals ik eerder in deze AYO lichttherapiebril review al aangaf, was ik op zoek naar een geschikte bril. Ik heb meerdere brillen uitgeprobeerd, maar eigenlijk geen enkele bril voldeed aan mijn verwachtingen. Totdat ik met de AYO lichttherapiebril in aanraking kwam.

Vanaf dat moment maak ik met veel plezier gebruik van deze bril. Als jij nu een nieuwe lichttherapiebril aan wilt schaffen, kan ik je dan ook maar één ding aanraden: kies voor de AYO lichttherapiebril. Deze bril is van de hoogste kwaliteit, is 100% veilig, zit heerlijk en brengt de nodige voordelen met zich mee.

Ook over het prijskaartje en de garantie van 60 dagen ben ik zeer te spreken. Al met al ben ik dus groot fan van deze lichttherapiebril. Met deze bril maak je jouw leven écht leuker en aangenamer!About the author 

Sander

Hey! Mijn naam is Sander. Ik ben fanatiek sporter en heb inmiddels al jaren ervaring in de fitness industrie. Ik heb allerlei dingen uitgeprobeerd en weet inmiddels wat voor wie werkt op het gebied van voeding & training.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heb Jij Jouw Gratis E-Book Fat Burn Secrets Al Gedownload?